„Meglepődtünk, mert korábban nem láttunk bizonyítékot a fűszertartály szennyezettségére” – osztotta meg a Food Safety News-al Donald Schaffner, a Rutgers School of Environmental and Biological Sciences Élelmiszertudományi Tanszékének professzora . „A konyhai felületek nyers hús vagy baromfitermékek kezeléséből adódó keresztszennyeződésével kapcsolatos kutatások többsége a konyhai vágódeszkákra vagy a csaptelepek fogantyúira összpontosított, és figyelmen kívül hagyta az olyan felületeket, mint a fűszertartók, szemetestartályok fedelei és egyéb konyhai eszközök.”
Fotó: Pinterest
„Meglepődtünk, mert korábban nem láttunk bizonyítékot a fűszertartály szennyezettségére” – osztotta meg a Food Safety News-al Donald Schaffner, a Rutgers School of Environmental and Biological Sciences Élelmiszertudományi Tanszékének professzora . „A konyhai felületek nyers hús vagy baromfitermékek kezeléséből adódó keresztszennyeződésével kapcsolatos kutatások többsége a konyhai vágódeszkákra vagy a csaptelepek fogantyúira összpontosított, és figyelmen kívül hagyta az olyan felületeket, mint a fűszertartók, szemetestartályok fedelei és egyéb konyhai eszközök.”