Az átfogó vizsgálathoz a csapat arra kérte a résztvevőket (egészen pontosan 371 főt), hogy készítsenek egy fogyasztásra kész salátát sült pulykahússal, amely MS2 bakteriofágot tartalmazott. Bár nem káros az emberre, nyomkövető szerként szolgált, hogy segítsen felfedezni, hogy a baktériumok pontosan hová vándoroltak a konyhai folyamat során. Az ételek elkészítését követően a kutatók környezeti mintákat vettek, hogy felmérjék az MS2-vel való keresztszennyeződést.
Fotó: Pinterest
Az átfogó vizsgálathoz a csapat arra kérte a résztvevőket (egészen pontosan 371 főt), hogy készítsenek egy fogyasztásra kész salátát sült pulykahússal, amely MS2 bakteriofágot tartalmazott. Bár nem káros az emberre, nyomkövető szerként szolgált, hogy segítsen felfedezni, hogy a baktériumok pontosan hová vándoroltak a konyhai folyamat során. Az ételek elkészítését követően a kutatók környezeti mintákat vettek, hogy felmérjék az MS2-vel való keresztszennyeződést.