Július havi nagy szerelmi horoszkóp: lobbantsuk fel újra a lángot

Meg kell dolgoznunk a meglévő és a kialakulófélben levő kapcsolatokért. Íme július havi szerelmi előrejelzésünk!

III.21. - IV.20.

Kos

Amennyibben párkapcsolatban élsz, szerelmes sok szép és felejthetetlen pillanatokban lehet részetek. Az eljegyzés, az esküvõ is szóba kerülhet. Ha egyedülálló vagy, akkor ez a hónap nehézkesen alakulhat. A visszafelé haladó Vénusz igen csak csökkentheti annak az esélyét, hogy párt találj. Ebben az idõszakban komoly döntéseket kell meghoznod, el kell döntened, hogy kész vagy-e teljes szívvel elkötelezõdni vagy esetleg a gondtalan szórakozást választod.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

A hónap eleje nem mondható feszültségmentesnek, sok vitára és súrlódásra számíthatsz. Most nagy hasznodra lehet, az egyik legnagyobb erényed: a türelemed és a kitartásod. Ha egyedülálló vagy akkor igen kellemesen fog telni a Július hónapod , a bolygók sok erõt és lehetõséget adnak neked arra, hogy helyreállítsd az önbizalmad és az önértékelésed. Sok lehetõséged adódik új és jõ kapcsoaltokat kezdeményezni.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

A nyár egyik legszebb hónapja egy kisebb válságot jelez az életedben. Komoly problémákat kell tisztáznod kedveseddel, ha ez sikerül, akkor a nyár szerelmet és nyugodt boldogságot ígér neked. Ha egyedülálló vagy akkor ebben a hónapban sikerrel ismerkedhetsz, rengeteg lehetõséged lesz a flörtre, a komoly elkötelezõdéssel járó kapcsoaltokra azonban még várnod kell, addig is élvezd a nyarat.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VI.22. - VII.22

Rák

Július közepén komoly válságra, hatalmi harcokra számíthatsz, amikor is kiderülhet, hogy ki hozza meg a végsõ döntéseket fontos kérdésekben. Mivel a Rák vizes jegy, ezért az érzelmeiden keresztül nagyon erõsen ki tudod nyilvánítani az akaratodat, erõdet, ez tovább erõsíti a konfliktust. A hóanap közepén enyhülni látszik a feszültség, akkor végre érezheted, hogy a párod valóban szeret téged. Ha szingli vagy, akkor ez a hónap tartós kapcsolatot hozhat számodra.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

A nyár elsõ hónapja rendkívül kedvezõ számodra, ha egyedülálló vagy, ha már régóta vonzódsz valakihez, akkor itt az idõ tedd meg a kezdõ lépést, biztos, hogy pozitív fogadtatásra találsz a másiknál. Ha párkapcsolatban élsz, akkor július nyugalmas idõszak lehet számotokra, gazdagodjatok sok új élménnyel. Ez az idõszak eldönti, hogy tartós marad-e a boldogságotok vagy inkább más valaki oldalán keresitek a boldogságot.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szûz

Ebben a hónapban arra kell törekedned, hogy megszabadulj az aggodalmaidtól és úrrá legyél a bizalmatlanságodon.Ebben az idõszakban valaki mindent elkövet, hogy a közeledbe férkõzhessen, de te nehezen hiszed el, hogy õszinte a vonzalma. Legalább adj egy esélyt az illetõnek. Ha párkapcsolatban élsz, akkor különösen sok gyengédségre van most szükséged, mert sokkal érzékenyebb vagy a szokásosnál.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Bármilyen sérelem is ért az elmúlt idõszakban , azt ebben a hónapban sikerül rendezned és végre magad mögött hagyhatod a múltad keserû pillanatait. A hónap közepén az érzelmi életed tele lesz újdonsággal, izgalommal, szenvedéllyel, a szerelmi esélyeid igen csak megnövekednek. Ha párkapcsolatban élsz, akkor remek lehetõségek nyílnak a bensõséges beszélgetésekre. Lazítsatok, élvezzétek ki a szerelem minden percét.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Júliusban a Merkúr a kommunikáció bolygója a vizes Rák jegyében halad, ezért az érzelmi kérdésekre helyezed a hangsúlyt, és ez a bolygóállás instabilabbá teszi az érzelmi életedet. Most könnyel "elvisznek" az érzelmeid, pedig néha muszáj lenne a józan eszedre hallgatni. Vigyáznod kell, hogy a félreértéseket idõben tisztázd a pároddal, különben egy apró konfliktus komoly válsággá mélyülhet el. Ha szingli vagy, akkor csak próáld meg jól érezni magad a bõrödben.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Júliusban felpörögnek az események, most nehéz neked ellenállni, olyannyira, hogy többen is megpróbálják elcsavarni a fejedet. Lehet, hogy az egyik hódolodat éppen a munkahelyeden ismered meg, de ezzel kapcsolatban legyél óvatos, mert ebbõl késõbb még lehetnek problémák. Ha párkapcsoaltban élsz, akkor legyél egy kicsit engedékenyebb, most rendbe tudjátok hozni minden problémátokat.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Mars a Kos jegyében haladva sok családi problémát hozhat az életedbe, egész július folyamán, ez pedig a párkapcsolatodra is rényomja a bélyegét. Most az alkalmazkodáson és az együttmûködésen van a hangsúly. Ha egyedülálló vagy, akkor ebben az idõszakban bátran ismerkedj, jelentkezõ akad szép számmal , ám legyél óvatos, ne kötelezõdj el és ne tegyél felelõtlen ígérteket!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntõ

A hónapban több konfliktus is adódik, ebben az idõszakban sok kísértésnek lezsel kitéve, a bolygók arra intenek, hogy legyél nagyon megfontolt az érzelmi kérdésekben. Ha a szakítás mellett döntesz, akkor sok új kalandban lehet részed, de az már más kérdés, hogy ezek a viszonyok mennyire lesznek megbízhatóak és tartósak. Ha párkapcsolatban élsz akkor július hónapja nyugalmat és harmóniát hoz az életedbe.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Intimitás, szerelem, gyengédség, ez jellemzi júliusban a mindennapjaidat. Ha még nem kötelezõdtetek el egymás mellett, akkor most ez is megtörténhet, akár eljegyzés vagy családalapítás is szóba kerülhet. Ha egyedülálló vagy, akkor fõként a hónap második fee tartogat jó lehetõségeket, ekkor sokkal nyitottabb vagy az ismerkedésre, elképzelhetõ, hogy a leendõ párodat egy barátod által ismered meg.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!