Most te is segíthetsz: jótékonysági árverést tartanak a koraszülött babákért

Magyarországon minden 10. baba koraszülöttként jön világra; akár hónapokon keresztül is inkubátorban kell élniük, hogy kellőképpen megerősödjenek. Ahhoz, hogy optimálisabb körülmények között fejlődhessenek, rengeteg segítségre van szükség – nekik és az őket ellátó intézményeknek is. A Deluxe Dollz Design Circus ezért jótékonysági árverést tart a Semmelweis Orvostudományi Egyetem II. Női Klinika Koraszülött Intenzív Osztálya javára. Olvass tovább a remek kezdeményezés részleteiért!

Morcos macskával a kicsikért

A Deluxe Dollz Design Cirkusz csapatát két fiatal művész, Négyessy Nedda és Kovács Eszter alkotja - nekik köszönhető, hogy az árverés létrejöhetett. A lányok ugyanis elhatározták, hogy a jelenlegi, Szimpla Kertben helyet kapott kiállításuk végén egy zárópartit tartanak, melyen jótékonysági árverésre bocsátják kollekciójuk néhány erre az alkalomra készített, egyedi darabját.

A tárgyak, amikre licitálni lehet, különböző értékűek, hogy azok is részt vehessenek az aukcióban, akik nem engedhetik meg magunknak az eredeti festmény megvásárlását – ami egyébként szintén kalapács alá kerül, és ami alapján a design termékek készültek. Az alkotások egyetlen közös vonása, hogy mindegyiken megjelenik a közönség eddigi kedvenc figurája, a Morcos Macska.

Az alkotók a befolyt összeget teljes egészében a Semmelweis Orvostudományi Egyetem II. Női Klinika Koraszülött Intenzív Osztálya javára ajánlják fel. Nem titkolt céljuk, hogy ezzel az összeggel hozzájáruljanak ahhoz, hogy a koraszülött babák még jobb körülmények között fejlődhessenek, és gyorsabban kezdhessék meg mindennapi életüket.

A rendezvény, amely a Kazinczy utcában található Szimpla Kertben lesz február 25-én,19 órától. A jótékonysági árverés 20 órától kezdődik, és Artner Sisso Szilvia író, újságíró vezeti majd.

A programon közreműködnek:

  • Pátkai Rozina, jazzénekesnő
  • AKT Színház (Alkalmi Kapcsulatok Társulása Koncertszínház)
  • Taurin Cirkuszcsoport
  • Szerényi Gábor grafikusművész

Még több információért látogass el a Deluxe Dollz Design Cirkusz Facebook oldalára!

Ha te is ott leszel, és segítesz, akkor nyomj egy lájkot, vagy oszd meg másokkal is a cikket!
Ezt is ajánljuk: Így készülj fel a terhességre - Hasznos tippek lendő kismamáknak

Fotó: ;Leadfotó: presidentmommy.com

Szólj hozzá Te is!