Lifestyle

Itt készülnek a legjobb Instagram fotók: interaktív múzeum nyílt Budapesten

Egy tárlat, ahol a látogató a főszereplő, ahol eggyé válhat a művészettel. A madridi, barcelonai és római sikerek után az IKONO most Budapest belvárosában nyitotta meg legújabb élménygalériáját, több mint 10 immerzív és interaktív teremmel.

Immerzív tárlat

Képzeljen el egy tárlatot, ahol ecsetként használhatjuk a kezünket, hogy fényekkel rajzoljunk a levegőbe. Ahol táncolhatunk konfettieső alatt, vagy belevethetjük magunkat egy óriási labdamedencébe. Az "immerzív élmény" pár évvel ezelőtt még szinte ismeretlen volt. Ma már egy új generációs szabadidős élmény jelzőjeként használjuk, ahol maga a látogató a főszereplő, ahol eggyé válik a művészettel, amely körülveszi. Az „immerzív élmény” úttörője, az IKONO valódi attrakció a helyiek és a turisták számára, ezért minden városban a legfrekventáltabb belvárosi területeken található.

„Azért hoztuk el ide az IKONO-t, mert az innovatív művészeti megoldások könnyedén beleolvadnak a városi hangulatba és a galéria remekül kiszolgálja a rengeteg fiatal, család és turista igényét. Akik egy művészeti, de egyben innovatív élményre vágynak Budapesten, nem hagyhatják ki” – nyilatkozta Fernando Pastor, ügyvezető.

A látogatók több, mint 10 fantáziavilágban merülhetnek el, ahol az interaktivitás minden lépésnél és mozdulatnál jelen van, ahol 1 óra mintha percek alatt telne el, és ahol a művészet egy immerzív kalanddá válik.

Lapozd fel a galériát, mutatjuk milyen fotókat lőhetsz a múzeumban!

A rengeteg élmény közül kiemelhetjük a "Végtelen lámpások szobáját", ahol egy szürreális sétát tehetünk fények és árnyékok között egy varázslatos, időtlen térben.
Kattints a további képekért!

A bolygók állása segít meghatározni, melyik napunk lesz a legszerencsésebb az őszi évszak első hónapjában. Karikázd hát be a naptáradban, még jól jöhet!

Leadfotó/Fotók: IKONO

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Az X-men-filmekben Jean Grey-t alakító színésznő, Famke Janssen elképesztő átalakuláson ment át az utóbbi időben – és sajnos nem jó értelemben.
Utazás
Ötmilliárd év múlva a Nap vörös óriássá duzzad és egyszerűen "elnyeli" a Földet. A folyamat a tudósok szerint visszafordíthatatlannak tűnik. Vagy mégsem?