A jövő otthona: a kényelem és a környezettudatosság nem zárják ki egymást

Január 11-én startolt el a Las Vegas-i CES (Consumer Electronic Show), a világ legrangosabb szórakoztató elektronikai kiállítása, ami a világjárvány miatt online térbe költözött. (x)

Digitális újdonságok a virtuális valóságban

Ez a virtuális résztvevők és a nyilvánosság számára elérhető, magával ragadó platform ötvözi a digitális újdonságokat a virtuális valósággal, és bemutatja, hogy a fogyasztók által ihletett innovációk és technológiák hogyan befolyásolhatják világszerte 5 milliárd ember mindennapjait a P&G termékeken keresztül.

„A fogyasztók egyre inkább megbízható, kiváló teljesítményű termékekre támaszkodnak mindennapi életükben." – állítja Marc Pritchard, a P&G márkaigazgatója. – "Virtuális P&G LifeLab Everyday kiállításunk bemutatta, hogy a technológia hogyan alakítja, táplálja az innovatív termékeket, és hogyan alkotunk olyan márkákat, amelyek valóban könnyebbé tehetik mindennapjainkat.”

Az innovációkért, az egészségesebb és környezettudatosabb otthonért lapozd át galériánkat!

Oral-B iO: a fogkefe, amely kívül-belül újragondolja a fogmosást, áttörő innovatív funkciókkal és formatervezéssel. Súrlódásmentes mágneses meghajtója és speciális kefefeje a lengő, forgó sörtéket mikrorezgéssel ötvözi.
Kattints a további képekért!

Fotó: 123rf.com

Oldalak