Lifestyle

Ez a sors van neked megírva a tibeti karma szerint

Születési dátumodból kideríthető, hogy milyen karmát cipelsz életeken át. Úgy érzed, hogy valamilyen karmát cipelsz, esetleg nem vagy egálban az életeddel? Ez most könnyed kideríthető abból, hogy hányadik életed éled a Földön. Az újraszületés függ a korábbi életeink karmájától, hiszen az, aki "jó" életet élt korábban, üdvösebb karmát cipel tovább, míg azok, akik sok rosszat cselekedtek előző életükben rossz karmát kapnak a sorstól. Íme!

Mikor születtél?

A következő oldalon található tibeti karma-táblázatban láthatod, hogy születési éved szerint hányadik reinkarnációdat éled jelenleg. A Mewa rendszer pontos leírást ad sorsfeladatodról, illetve az is kiderül, hogy miért cipelsz annyi terhet.

1. Nagyon nyughatatlan személyiség vagy, akinek első helyen a saját énje, brandje építése a legfontosabb. Ebben a szakaszban nagyon jellemző az önzés, a depresszív hangulat, az agresszió és a hedonista életmód hajhászásának vágya. Az is lehet, hogy nehéz gyermekkorod volt, így különösen érzéketlenné váltál az idő múlásával. A feladatod az, hogy minél több pozitívumot kihozz az életedből, segíts másoknak és nem mindig az anyagi javakat tartsd szem előtt.

2. Számtalan kétség van benned, melyeket nem tudsz kezelni. Óriási önbizalomhiányban szenvedsz, úgy gondolod, hogy egy szürke kisegér vagy, akit mindenki eltapos. A kapcsolataidban kihasználnak, a munkahelyeden elnyomnak, a családodban pedig nem hallgatnak a véleményedre. Próbáld meg fejleszteni a személyiséged, a magabiztosságod és tervezz, tűzz ki célokat.

Lapozz a cikk folytatásáért!

Lapozz a cikk folytatásáért!

Fotó: 123RF.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Az uralkodó egy szívbemarkoló gesztussal kedveskedett Meghan Markle-nek, aki azonban két szóval letudta Károly megható felajánlását.
Lifestyle
Komoly pénzügyi problémákkal találja szembe magát rövidesen három csillagjegy a horoszkóp szerint. Eláruljuk, kik ők.
Lifestyle
Valószínűleg te is álmodoztál már tökéletes, hófehér mosolyról, melyre rengeteg házi praktikát találhatunk az interneten. De vajon mind biztonságos?