Lifestyle

A fél országot elsöpri a zivatar: Még mindig nem lélegezhetünk fel, jön az ítéletidő

Mikor mostanra már azt hinnénk, hogy tényleg itt a nyár, sajnos ismét csalódnunk kell, ugyanis az sokfelé esernyő még mindig esszenciális kellék lesz a napokban.

Riasztást adtak ki

Napok óta élvezhetjük a szikrázó napsütést és a 20 fok feletti hőmérsékletet, azonban ha rosszul bírod a változást, akkor jobban teszed, ha nem szoksz hozzá nagyon. Mutatjuk, mire kell számítani a hétvégén.

Ma is folytatódik a gomolyfelhős, napos idő, délután elszórtan alakulhat ki zápor, zivatar, melyeket felhőszakadás is kísérhet, a Dunántúl északnyugati, nyugati részein a legkisebb a csapadék esélye. Az északias szél több helyen megélénkül, a Nyugat-Dunántúlon meg is erősödhet, zivatar környezetében átmenetileg viharos lökések is lehetnek. A legmagasabb nappali hőmérséklet 23 és 29 fok között valószínű. Késő estére 15 és 20 fok közé hűl le a levegő - írja a met.hu
Kattints a további képekért!

Forrás: met.hu Fotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Sokaknak nincs lehetőségük a gyermekvállalásra fiatal felnőtt korukban, ennek ellenére viszont nem zárkóznak el tőle és később, akár 50 éves koruk felett is belevágnak egy gyermek felnevelésébe.
Lifestyle
Meg lehet állapítani valakiről ránézésre, hogy intelligens-e? Egy kutatás meglepő eredményre jutott!
Sztárok
Járai Mátéról és feleségéről, Járai Kíráról a Nyerő Páros c. vetélkedőben való szereplésük óta tudja az egész ország, hogy nyitott házasságban élnek.