Lifestyle

Tudják, hol van, mentőcsapat indult érte: Kicsi az esély, hogy élve találnak rá Suhajda Szilárdra

Beazonosították Suhajda Szilárd tartózkodási helyét, péntek hajnalban pedig egy keresőcsapat indult segítségére.

Kicsi az esély, hogy még életben találják

A Mount Everestet megcélzó hegymászó Facebook-oldalának legfrissebb bejegyzésében az olvasható, hogy annak ellenére, hogy már elindult a keresőcsapat, így is nagyon csekély az esélye annak, hogy még életben találják a hegymászót.

Május 25-én reggel kapta az értesülést a magyar háttércsapat arról, hogy Suhajda Szilárd 8780 méteres magasságban, a Hillary-lépcső aljában tartózkodik. A hegymászót észlelő csapat szerint a ruhája alapján egyértelmű, hogy ő az. Azt is hozzátették, hogy mikor elhaladtak mellette, még mutattott életjeleket, de már tele volt fagyási sérülésekkel és a magashegyi agyödéma jelei is látszottak rajta.
Kattints a további képekért!

Forrás: Telex Fotó: Facebook

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
A képernyőn nehéz lehet különbséget tenni egy gondosan összeállított koreográfia és a valódi harcművészeti képességek között, pedig néhány színész profibb a harcművészeteket tekintve, mint sejtenénk.
Fashion&Beauty
Egy új frizura tökéletes módja annak, hogy igazán stílusosan lépjünk az idei nyárba, legyen szó egy drámai új vágásról, vagy éppen egy eddig sosem próbált elválasztási módról.
Lifestyle
A párkeresés nem egyszerű, de hiába a rózsaszín köd az elején, nem kell színvaknak lenned. Ereszd ki a radarjaidat, és ha ezeket a jeleket látod egy pasinál, fuss!