Lifestyle

Penész ütötte fel a fejét a hűtődben? Ezzel a trükkel egy életre megszabadulhatsz tőle

A penész eltávolítása sokszor azért sem egyszerű, mert gyakran olyan helyeket érint, mint a gumitömítések, az élerhetetlen sarkak és a polcok.

Így távolítsd el hatékonyan

Sokan küzdünk azzal a problémával, hogy nemcsak a fürdőszobánkban, hanem a hűtőnkben is felüti a fejét a nemkívánatos penész. Számtalan okból kifolyólag kerülhet oda a soksejtű gomba: például okozhatja egy későn kidobott, romlott étel, de a ritka fertőtlenítés, takarítás is. Galériánkban összegyűjtöttük a leghasznosabb tippeket a penészgomba ellen, melyekkel egyszerűen és gyorsan eltávolíthatod a hűtőből a bosszantó probléma:

Ahhoz, hogy eltávolítsd a penészt először pakold ki az egész hűtőt, majd mosogítószeres vízzel törölgesd át, ezt követően pedig törölgesd át az egész hűtőt ecettel vagy citromsavval.
Kattints a további képekért!

Vannak olyan ételek, amelyeket jobb, ha nem a hűtőszekrényben tartunk. Most eláruljuk, melyek ezek és miért.

Leadfotó: 123rf
Forrás: the kitchn

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
A kávézaccnak méregtelenítő tulajdonságai is vannak. A bőrön alkalmazva segíthet eltávolítani a méreganyagokat és javítani a bőr tisztaságát.
Sztárok
Szomorú titkot árult el karrierje kezdeti éveiről Sophia Loren: olyasmire akarta rákényszeríteni egy híres rendező, melynek hallatán a világhírű díva köpni-nyelni nem tudott.
Lifestyle
Első hallásra egy újabb furcsa TikTok trendnek tűnhet, pedig a "DINK" kifejezés még a nyolcvanas évek elején született.