Lifestyle

Penész ütötte fel a fejét a hűtődben? Ezzel a trükkel egy életre megszabadulhatsz tőle

A penész eltávolítása sokszor azért sem egyszerű, mert gyakran olyan helyeket érint, mint a gumitömítések, az élerhetetlen sarkak és a polcok.

Így távolítsd el hatékonyan

Sokan küzdünk azzal a problémával, hogy nemcsak a fürdőszobánkban, hanem a hűtőnkben is felüti a fejét a nemkívánatos penész. Számtalan okból kifolyólag kerülhet oda a soksejtű gomba: például okozhatja egy későn kidobott, romlott étel, de a ritka fertőtlenítés, takarítás is. Galériánkban összegyűjtöttük a leghasznosabb tippeket a penészgomba ellen, melyekkel egyszerűen és gyorsan eltávolíthatod a hűtőből a bosszantó probléma:

Ahhoz, hogy eltávolítsd a penészt először pakold ki az egész hűtőt, majd mosogítószeres vízzel törölgesd át, ezt követően pedig törölgesd át az egész hűtőt ecettel vagy citromsavval.
Kattints a további képekért!

Vannak olyan ételek, amelyeket jobb, ha nem a hűtőszekrényben tartunk. Most eláruljuk, melyek ezek és miért.

Leadfotó: 123rf
Forrás: the kitchn

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
George és Amal Clooney élete nem is lehetne pazarabb: korunk legnépszerűbb sztárpárja jelenleg lenyűgöző, 18. századi kastélyában piheni ki a fáradalmait a franciaországi Brignoles faluban.
Sztárok
Lábas Viki annak idején a gitárosuk biztatására énekelte fel az Eső című slágert, amely tíz éve a nagyközönség egyik kedvenc dala; az énekesnő nemrég egy meglepő titokról rántotta le a leplet a...
Lifestyle
Már a bejelentés során kiderültek olyan részletek, melyek sokkolták az állatvédőket. A helyszínen aztán jött az igazi megpróbáltatás.