Lifestyle

Imádott apja után kutatott egy DNS-teszttel, ám egy nap a rendőrség kopogtatott nála

Ez az amerikai férfi egyszerűen szeretett volna többet megtudni az édesapjáról, de amit a DNS-teszt után megtudott, azt nem tette zsebre.

Két hétig titkolta, hogy megölte a szüleit

1958-ban William Leslie Arnold 16 évesen meggyilkolta a szüleit a nebraskai Omahában. Agyonlőtte őket, mert nem engedték, hogy a családi autóval moziba vigye barátnőjét. Arnold ezután eltemette a szüleit a hátsó udvarban, és elvitte barátnőjét a vetítésre. Amikor a barátok és a család a szülőkről érdeklődtek, azt mondta nekik: elutaztak.

Arnold két hétig élte tovább az életét, közben a rendőrök megtudták, hogy sokat veszekedett a szüleivel, ezért meggyanúsították. Végül bevallotta a gyilkosságokat, és megmutatta a rendőrségnek, hol temette el szülei holttestét. 1959-ben bűnösnek vallotta magát, és 17 évesen életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték a nebraskai állam büntetés-végrehajtási intézetében. Ott nyolc évig volt „mintafogoly”. Tehetséges zenész volt, aki ideje nagy részét a börtön zeneszobájában töltötte. De ahogy teltek az évek, Arnold és egy rabtársa ambiciózus szökési tervet kezdett kidolgozni.

Kattints a galériára!

1967-ben Arnoldnak és rabtársának, James Hardingnak sikerült megszöknie. Chicagóban elváltak útjaik, aztán úgy tűnt: Arnold köddé vált. Valójában megváltoztatta a nevét John Vincent Damonra, és új életet kezdett. Miközben egy chicagói étteremben dolgozott, megismerkedett a leendő feleségével, aztán megnősült, és négy gyerek apja lett. Ő és családja különböző városokba költöztek, majd idővel a szülők elváltak, és Arnold Ausztráliába utazott.
Kattints a további képekért!

Kezdtek aggódni a szülők, hogy nem hasonlít rájuk a gyerek.

leadkép: 123rf.com/ forrás: allthatsinteresting

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Szomorú titkot árult el karrierje kezdeti éveiről Sophia Loren: olyasmire akarta rákényszeríteni egy híres rendező, melynek hallatán a világhírű díva köpni-nyelni nem tudott.
Lifestyle
Első hallásra egy újabb furcsa TikTok trendnek tűnhet, pedig a "DINK" kifejezés még a nyolcvanas évek elején született.
Sztárok
Elképesztő dolgokat állít a legújabb botránykönyv, amely a brit uralkodó család életét járja körül: a kötetben sok szaftos részletre derül fény, többek között például Kamilla királynéval kapcsolatban...