Lifestyle

Ezt mindenképp tartsd észben! Így lesznek nyitva a boltok a négynapos hosszú hétvégén

Ezeket jobb, ha észben tartod és akkor nem ér majd meglepetés a bezárt bolt ajtaja előtt!

Négynapos hosszúhétvége

Már csak pár nap választ el minket a húsvéttól, pénteken már Nagypéntek van, aztán következik húsvét vasárnap és hétfő. Ilyenkor sokaknak zavart okoz, hogy hogyan alakulnak a boltok nyitva tartási órái és hol lehet megvenni egy szép darab sonkát még az utolsó pillanatban.

A húsvét nem egy rögzített ünnepnap, minden évben máskorra esik. 2023-ban április 7-e lesz nagypéntek, majd két nap múlva húsvét vasárnap és másnap húsvét hétfő. Ez a három nap tehát fixen ünnepnap, így munkaszüneti nap is, azonban van köztük egy szombat is, ami nem ünnepnap, csak pihenőnap, így a boltok nyitva tartási ideje kicsit felborul.
Kattints a további képekért!

Forrás: via Fotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Vilmos szívében egyetlen lánya igencsak különleges helyet foglal el, ezt pedig mi sem bizonyítja jobban, mint az imádni való becenév, amit a herceg adott Saroltának.
Sztárok
Brigitte Macron rendre elkápráztatja a világot stílusos szettjeivel, melyeknek hála a francia first lady simán letagadhatna akár 10 évet is a korából.
Lifestyle
Aligha akad olyan eszköz, amivel 100 százalékos biztonsággal megelőzhető egy autólopás, ugyanakkor érdemes megismerni a rablók módszereit, hogy felismerjük, ha esetleg belefutnánk egy csapdájukba....