Ez a 4 dolog legyen az első, amit teszel, amikor belépsz a hotelszobába: meg is bánhatod, ha kihagyod

Egy jól kiválasztott szállodai szoba sok tekintetben járul hozzá ahhoz, hogy az utazás valóban pihentető és felejthetetlen élmény legyen. Ám ugyanez igaz az ellenkezőjére is: az egész nyaralást tönkre teheti, ha a szobával sok a probléma, éppen ezért tanácsos néhány dolgot már rögtön az elején ellenőrizni.

Érdemes ezeket észben tartani

A tökéletes szállodai szoba kiválasztása rendkívül fontos, hiszen nagyban befolyásolja az utazási élményt – nemcsak a pihenést teszi kellemesebbé, hanem hozzájárul az ottlét zavartalanságához is. Foglaláskor fontos figyelembe venni a szoba felszereltségét, elhelyezkedését, tisztaságát és a szálloda által nyújtott szolgáltatásokat is, hogy minden igényünknek megfeleljen, emellett érdemes alaposan átböngészni a vendégvéleményeket, hogy reális képet kapjunk a hely valós állapotáról és az ott dolgozók hozzáállásáról. Bizonyos dolgok azonban már csak akkor derülnek ki, mikor megérkezünk a helyszínre, éppen ezért ajánlott a szoba elfoglalása előtt néhány dolgot ellenőrizni, hogy probléma esetén azonnal jelezhessük; részletek a galériában!

Ellenőrizzük, hogy zárhatók-e az ajtók és ablakok, működik-e a légkondicionáló vagy a szellőztető rendszer, rendben van-e a tévé, a hűtőszekrény, és használható-e a hajszárító. Ne felejtsük el megnézni azt sem, hogy a kulccsal könnyedén bejutunk-e a szobánkba!
Kattints a további képekért!

Kezdődik az utazási szezon, és sajnos váratlan vérszívó vendégekkel is összefuthatunk. Az ágyi poloskák nagy kellemetlenségeket tudnak okozni.

Leadfotó: 123rf

Forrás: Bors

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Fashion&Beauty
Ahogy beköszöntenek a forró nyári napok, minden nő számára elsődleges szemponttá válik az izzadás minimalizálása. Ilyenkor a feltűzött frizurák válnak a legnépszerűbbé.
Lifestyle
Végre megtudhatod, hogyan készíthetsz otthon francia sültkrumplit olyan tökéletesen ropogósra, mint az éttermekben!
Lifestyle
A nő azt állítja, hogy a kedvese titkos életet él, de a férj szerint ennek semmi alapja nincs. Vajon tényleg van oka a féltékenykedésre a feleségnek ilyen üzenetek után?