Lifestyle

Íme a horoszkóp szerinti férj-rangsor - Ezeket a pasikat érdemes megfogni

Jóképű, intelligens, hűséges és családcentrikus. Ezt a férfit keresi minden hölgy! Most eláruljuk, hogy melyik csillagzat alatt születnek ilyen férfiak. Íme a lista!

Belőlük lehet a nagybetűs IGAZI

Kislányként minden nő arról ábrándozik, hogy jövendőbelije igazán sármos, férfias teremtmény lesz, aki beveri a szögeket a falba, járdát betonoz, megjavítja az autót, a konyhában is megállja a helyét, megvéd minket minden gonosztól, legyőzi a sárkányt, plusz a közös gyerek és az esküvő a legnagyobb álma, természetesen veled. Amint találkozunk az igazival egyből elkezdjük dúdolni a nászindulót, ám mielőtt ezt megtennéd, inkább nézd meg, hogy melyik hónapban született, ugyanis csillagjegye szerint nem biztos, hogy megfelelő férj válik belőle. Íme a lista!

12. MÉRLEG - A Mérleg férfi sajnos a lista legvégén kullog, ugyanis a megtévesztés egyik mestere. Általában nagyon sármos, minden nő döglik utána, ezt pedig imádja preferálni, szóval nem a hűség mintapéldánya. Állandóan elhalmoz ajándékokkal, lehengerlő stílusa pedig bárkit képes a tenyerében tartani. Kerüld el, ha nem akarod az egész életedet stresszben tölteni!

11. VÍZÖNTŐ - A Vízöntő pasik általában nagyon heves teremtések, sokszor agresszívvá válnak, a veszekedés pedig a vérükben van. Egy nyugodt perced sem lesz mellette, különösen akkor, ha te a Bak, Mérleg, vagy éppen a Skorpió jegyében születtél.

10. HALAK - A Halak igazán gondoskodó és családcentrikus, ám amint véget ér a nagy szerelem és lekerül a rózsaszín szemüveg, egy unalmas hétköznapi figurává válhat, aki semmi erőfeszítést nem képes beletenni a kapcsolatba, hogy megtartsátok a parazsat.

9. NYILAS - A Nyilas örök optimista és igen pozitív a kisugárzása. Sokat mosolyog, bókol és könnyen levesz a lábadról. Szereti a gyerekeket, de nem teljesen családcentrikus. Fontos számára a karrier, hivatás és mások véleménye. Hajtja a pénzt, az anyagi biztonságot, de ez nem száz százalék, hogy elég egy boldog családi idill fenntartásához.

horoszkóp, férj, pasi, szerelem, rangsor, asztrológia, legjobb férj, párkapcsolat, házasság, ezotéria, csillagjegyek

Lapozz a cikk folytatásáért!

Fotó: 123RF.com

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Mindig elszaladsz még pisilni, mielőtt elindulnál otthonról? Azonnal abba kell hagynod!
Sztárok
Matthew McConaughey három gyermek büszke édesapja, akikkel nagyon erős és különleges kapcsolatot ápol – idősebbik fia ráadásul annyira hasonlít rá, hogy akár egymás tükörképei is lehetnének.
Sztárok
Gisele Bündchen kis túlzással az egész világot lenyűgözte legújabb képével, ahol semmilyen textil nem takarja idomait.