Lifestyle

Kompatibilisek vagytok? Ennyire illetek össze a pároddal a horoszkópotok szerint

Sokszor találkozhatunk weboldalakkal, esetleg telefonos applikációkkal, melyek elárulják nekünk, mennyire is vagyunk kompatibilisek a párunkkal a csillagjegyünket tekintve. De mit is jelent vajon kompatibilisnek lenni egymással asztrológiai értelemben?

Kompatibilisek vagytok az asztrológia szerint?

Az igazság az, bármely két csillagjegy képviselője képes hosszútávon működő kapcsolatra, csupán mindkét félnek ki kell ismernie a másik gyenge pontjait. Persze ezt könnyebb mondani, mint megvalósítani, de türelemmel és kitartással még a legellentétesebb jegyek is jól kijöhetnek. Olvass tovább és megtudhatod, hogyan is egészítik ki egymást a különböző csillagjegyű párok!

Alapvetően a csillagjegyeket négy különböző csoportra oszthatjuk, amelybe az összes belefér. A tűz jegyek közé tartozik a kos, az oroszlán és a nyilas; a föld jegy képviselői a bika, a szűz és a bak; levegőjegyek az ikrek, a mérleg és a vízöntő; a rák, a skorpió és a halak pedig a víz jegyűek csoportját alkotják. Ők mind nagyon különbözőek, a tűz jegyűek szenvedélyesek és kreatívak. A föld jegyűek nagyon szilárdan ragaszkodnak mindenhez, ezért kissé könnyen ragadnak egy helyben. A levegő jegy képviselői élénkek és barátságosak, de olykor megbízhatatlanok és túlzottan instabilak lehetnek. A víz jegyűek pedig érzelmesek, de, ha megbántódnak, könnyen távolságtartóan és jegesen viselkedhetnek velünk akár napokig. Na, de vessünk egy pillantást arra, hogyan is működnek ezek a jegyek egymással karöltve!
Kattints a további képekért!

Még ha néha gyengének és érzékenynek is tűnnek, sokkal több lelkierő lakozik bennük, mint másokban.

Leadfotó: 123rf.com, forrás: elle.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
A múlt század közepének kitűnő hangú énekesnője volt Dinah Washington, akinek tragikusan rövid életbe sokfajta stílus belefért. Az előadónő a dzsessz, a blues, de még a popzene műfajában is...
Fashion&Beauty
Valószínűleg te sem szoktad rendszeresen ellenőrizni sminktermékeid lejárati dátumát – nem vagy egyedül. Nem is gondolnánk viszont, milyen fontos lehet egyes termékek esetében.
Sztárok
Sydney van den Bosch-t 2013-ban ismerhettük meg a Miss World Hungary szépségversenyen, azóta pedig sikert sikerre halmoz, többek között modellként, influenszerként és a TV2 Szerencsekerék...