Lifestyle

Megszülte a babát az anya, elállt az orvosok lélegzete, amikor meglátták - Videó

Egy hét késéssel érkezett a pici, a szülésznők és az orvosok is sokkot kaptak, amikor meglátták.

Baba

Korábban már mindenki számított rá, hogy az átlagosnál nagyobb baba lesz, de amikor Teddie végül egy jó hét késéssel megszületett, minden várakozást felülmúlt - írja a TWN.hu. Az édesanya egyenesen azt mondta a Mirrornak, hogy a szülésznők és az orvosok is sokkot kaptak. A 24 éves Ruby Eden gyermeke már az első mérlegelésen is 5,35 kilogrammot nyomott, pedig a szülésznők is "csak" 4 kilóra becsülték a súlyát. "Megszületett (...) császármetszéssel, ami félig sürgősségi, félig "természetes" szülés volt. Semmi köze nem volt a súlyához, annak ellenére, amit mindenki gondol" - idézi az anyuka Mirrornak adott nyilatkozatát a TWN.hu. A baba videója vírusként terjed a közösségi oldalakon.


Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A növekedés üteme egy ideig még nem fog változni, sőt 2040-re a 8,5 milliárdos plafont is elérheti a világ népessége, az évszázad végéig azonban fontos változásokkal kell számolni.
Sztárok
A celebritás a Nő a Tét című talkshowjának új adásában arról is szót ejtett, milyen nehézséget jelentett számára végigcsinálni 2009-es, emlékezetes Playboy-fotózását.
Home&Design
Legszívesebben mindegyiket elkészítenénk és naponta cserélgetnénk őket, annyira gyönyörűek!