Lifestyle

Mozgássérült parkolóban állt meg a lány, sokkot kapott, amikor visszatért a kocsihoz

Sokak szemét felnyitja az a történet, ami a TikTok-on terjed futótűzként. A 27 éves lány megdöbbentő videóban számolt be róla.

Parkoló

Steph Kelly csütörtökön osztotta meg a videóját a közösségi oldalán, ugyanis nem tudott már parancsolni a dühének. Úgy érezte, a nyilvánosság segíthet csak, hiszen akarata ellenére lett mások céltáblája. A 27 éves lány egy mozgássérült parkolóban állt meg az autójával. Már akkor feltűnt neki egy társaság, 18-20 éves lányok lehettek. "Homlok ráncolva néztek ránk, és azt mondták, hogy ez egy mozgássérült parkolóhely, majd behajtottak a McDrive-ba, ami pont ott volt, ahol mi parkoltunk" - magyarázta Steph. Amikor visszaértek a kocsijához, sokkot kapott - válaszvideójával pedig ő maga sokkolja a világot!

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A növekedés üteme egy ideig még nem fog változni, sőt 2040-re a 8,5 milliárdos plafont is elérheti a világ népessége, az évszázad végéig azonban fontos változásokkal kell számolni.
Sztárok
A celebritás a Nő a Tét című talkshowjának új adásában arról is szót ejtett, milyen nehézséget jelentett számára végigcsinálni 2009-es, emlékezetes Playboy-fotózását.
Home&Design
Legszívesebben mindegyiket elkészítenénk és naponta cserélgetnénk őket, annyira gyönyörűek!