Stílusos és felhasználóbarát: a HONOR 50 Lite megérkezett

December 1-től hazánkban is elérhető a HONOR 50 Lite. A nagytesótól nem marad el sokban, viszont egy jóval egyszerűbb készüléket üdvözölhetünk, ami minden elvárható felhasználói igényt kielégít, ám mégis ad valamiféle high-tech érzést. Nézzük, mire képes!

Erős

A készülék 4300 mAh-s akkumulátorral, 66 W-os HONOR SuperCharge technológiával érkezik, így kivételesen gyors töltést biztosít. Ez azt jelenti, hogy egésznapos használatnál sem szükséges töltést beiktatni, bőven ki fogja bírni a nap végéig. Ám ha valamilyen oknál fogva mégis a lemerülés szélére kerülne a telefon, az akkumulátor mindössze 10 perc alatt 40%-ra feltölthető, a készülék teljes feltöltéséhez pedig 39 perc szükséges.

Külsőségek

A HONOR 50 Lite mélytenger színben kapható, egy kis plusz díszítéssel a hátlapon. A kamerarendszer középen helyezkedik el köralakú kameraszigeten, ami már önmagában is igazán exkluzív megjelenést biztosít a készüléknek, mindemellett pedig a telefon teljesítményére sem lehet panaszunk. Amiért igazán hálásak lehetünk, az a készülék tetején lévő jack csatlakozó, amibe a legsztenderdebb fülhallgatót is be tudjuk dugni, így különösebb kompatibilitási problémáktól sem kell tartanunk. A telefon dobozában találunk még egy töltőfejet, USB kábelt, valamint egy átlátszó tok is jár a Lite-hoz, amiért szintén jár a pirospont. A készülék mérete is abszolút kényelmes (egészen pontosan 74.7 x 161.8 x 8.5 mm), így a zsebre tétellel sem kell megküzdenünk..

honor 50 lite mélytenger kék

Micsoda színek!

A kijelző is dicséretet érdemel: a HONOR 50 Lite 1,05 mm-es vékony kávájának köszönhetően az előlap 94,4%-át a kijelző foglalja el, így valóban magával ragadó élményt nyújt. A FullView kijelző támogatja a mozifilm hatású széles színtartományokat, és intelligensen állítja a színeket a környezetnek megfelelően, javítva azok pontosságát (True Color Display). Ezzel tiszta és élethű színmegjelenítésben lesz részünk. Mindennapi felhasználóként, inkább a YouTube videók világában mozogva talán soknak tűnhet ez a vizuális minőség, ám hátrányként ezt semmiképp sem lehet elkönyvelni. Ebből is érezhető, hogy nem a legegyszerűbb okostelefont tartjuk a kezünkben, hanem a praktikumhoz kapunk némi extrát is.

Fotózás

A HONOR 50 Lite négy kamerája is a lehető legjobb minőségű fotók elkészülését szolgálja: egy 64, egy 8, és két 2 Mpx-es kamerából áll össze a rendszer. Az előlapi kamera pedig 16 Mpx-es, amivel több mint jó szelfiket lehet lőni. A Lite-ból kimaradt ugyan a HONOR 50 egyik legizgalmasabb funkciója, amivel egyszerre tudunk a hátlapi- és az előlapi kamerával fotózni, de ez a különbség az árképzés tekintetében is megmutatkozik, lehetőséget nyújtva a felhasználóknak a preferenciáiknak legjobban megfelelő készülék választására.

honor 50 lite milyen fotót csinál

Elfogadnánk egyet karácsonyra

A HONOR 50 Lite mindent magában foglal, amire csak szükségünk lehet – és tényleg pont annyit. Aki egy igazán megfelelő ár-értékarányú középkategóriás telefonra váltana, annak mindenképpen ajánljuk. Meglepően jó fotózási élmény, minden Google eszköz, jack foglalat, gyönyörű kijelző, nagy teljesítmény – röviden így lehetne összefoglalni, miért választanánk a HONOR 50 kistestvérét.

Oldalak