Lifestyle

Stílusos és felhasználóbarát: a HONOR 50 Lite megérkezett

December 1-től hazánkban is elérhető a HONOR 50 Lite. A nagytesótól nem marad el sokban, viszont egy jóval egyszerűbb készüléket üdvözölhetünk, ami minden elvárható felhasználói igényt kielégít, ám mégis ad valamiféle high-tech érzést. Nézzük, mire képes!

Erős

A készülék 4300 mAh-s akkumulátorral, 66 W-os HONOR SuperCharge technológiával érkezik, így kivételesen gyors töltést biztosít. Ez azt jelenti, hogy egésznapos használatnál sem szükséges töltést beiktatni, bőven ki fogja bírni a nap végéig. Ám ha valamilyen oknál fogva mégis a lemerülés szélére kerülne a telefon, az akkumulátor mindössze 10 perc alatt 40%-ra feltölthető, a készülék teljes feltöltéséhez pedig 39 perc szükséges.

Külsőségek

A HONOR 50 Lite mélytenger színben kapható, egy kis plusz díszítéssel a hátlapon. A kamerarendszer középen helyezkedik el köralakú kameraszigeten, ami már önmagában is igazán exkluzív megjelenést biztosít a készüléknek, mindemellett pedig a telefon teljesítményére sem lehet panaszunk. Amiért igazán hálásak lehetünk, az a készülék tetején lévő jack csatlakozó, amibe a legsztenderdebb fülhallgatót is be tudjuk dugni, így különösebb kompatibilitási problémáktól sem kell tartanunk. A telefon dobozában találunk még egy töltőfejet, USB kábelt, valamint egy átlátszó tok is jár a Lite-hoz, amiért szintén jár a pirospont. A készülék mérete is abszolút kényelmes (egészen pontosan 74.7 x 161.8 x 8.5 mm), így a zsebre tétellel sem kell megküzdenünk..

honor 50 lite mélytenger kék

Micsoda színek!

A kijelző is dicséretet érdemel: a HONOR 50 Lite 1,05 mm-es vékony kávájának köszönhetően az előlap 94,4%-át a kijelző foglalja el, így valóban magával ragadó élményt nyújt. A FullView kijelző támogatja a mozifilm hatású széles színtartományokat, és intelligensen állítja a színeket a környezetnek megfelelően, javítva azok pontosságát (True Color Display). Ezzel tiszta és élethű színmegjelenítésben lesz részünk. Mindennapi felhasználóként, inkább a YouTube videók világában mozogva talán soknak tűnhet ez a vizuális minőség, ám hátrányként ezt semmiképp sem lehet elkönyvelni. Ebből is érezhető, hogy nem a legegyszerűbb okostelefont tartjuk a kezünkben, hanem a praktikumhoz kapunk némi extrát is.

Fotózás

A HONOR 50 Lite négy kamerája is a lehető legjobb minőségű fotók elkészülését szolgálja: egy 64, egy 8, és két 2 Mpx-es kamerából áll össze a rendszer. Az előlapi kamera pedig 16 Mpx-es, amivel több mint jó szelfiket lehet lőni. A Lite-ból kimaradt ugyan a HONOR 50 egyik legizgalmasabb funkciója, amivel egyszerre tudunk a hátlapi- és az előlapi kamerával fotózni, de ez a különbség az árképzés tekintetében is megmutatkozik, lehetőséget nyújtva a felhasználóknak a preferenciáiknak legjobban megfelelő készülék választására.

honor 50 lite milyen fotót csinál

Elfogadnánk egyet karácsonyra

A HONOR 50 Lite mindent magában foglal, amire csak szükségünk lehet – és tényleg pont annyit. Aki egy igazán megfelelő ár-értékarányú középkategóriás telefonra váltana, annak mindenképpen ajánljuk. Meglepően jó fotózási élmény, minden Google eszköz, jack foglalat, gyönyörű kijelző, nagy teljesítmény – röviden így lehetne összefoglalni, miért választanánk a HONOR 50 kistestvérét.

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Lifestyle
Lifestyle
A biztonsági szolgálat azonnal kiürítette a bevásárlóközpontot, a fővárosi hivatásos tűzoltók pedig a helyszínre vonultak.
Sztárok
Újra előkerült egy négy évvel ezelőtti történet a néhai II. Erzsébet királynőről és férjéről, Fülöp hercegről.
Egészség
Straub Fanni története inspiráló lehet sok mindenki számára, hogy nem szabad feladni, még akkor sem, ha közben tengernyi negatív kritikát kap az ember.