Lifestyle

Drámai változásokat tartogathat számunkra a következő napfogyatkozás

A szombaton bekövetkező napfogyatkozás komoly változásokat hozhat számunkra - asztrológusunk segít, hogy mit is jelent ez az egyes csillagjegyek számára.

Komoly fordulópont lehet

2021. december 4-e intenzív napnak ígérkezik, hiszen amellett, hogy újhold lesz, az idei év utolsó napfogyatkozása előtt állunk, amely a Nyilas jegyében jön létre 10 óra 30 perckor.

Újholdkor a Hold a Nap mellé lép, hogy az ösztönös (lélek) és a tudatos (ego) énünk együtt tudjon működésbe lépni. Ilyenkor tudunk a leginkább megújulni testileg-lelkileg, másként tekinteni magunkra, környezetünkre, elkezdeni, elindítani valamit .

A Napfogyatkozások mindig újholdkor jönnek létre - ilyenkor a Föld és a Nap közé kerül a Hold, ezzel beárnyékolva a Napot. A fogyatkozások mindig hosszú távú és figyelemre méltó változások elindítói, úgy kell gondolni rájuk mint figyelmeztető jelekre. Felverik a csendet, így életünk bizonyos területein mindenképpen számítanunk kell hirtelen, váratlan változásokra - egy kapcsolat megszakadására, esetleg egy terv részleges vagy teljes kudarcára.

Mivel a napfogyatkozások szupertöltéssel bíró újholdak, összehozzák a Napot és a Holdat és egyben nagyszerű alkalmat kínálnak arra, hogy új irányt szabjunk életünk bármely területének, hiszen drámai irányváltások idejét jelzik számunkra.

Kíváncsi vagy, milyen új feladatokat hozhat a napfogyatkozás az egyes csillagjegyek számára? A következő oldalon megtudhatod.

Fotó: pinterest

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Lifestyle
Egészség
Ahogyan a Mirror is írja, van egy olyan állapot, melynek komoly egészségügyi következményei is lehetnek, márpedig sajnálatos módon rengeteg ember tapasztalja meg ezt a dolgot élete során.
Sztárok
Hamarosan újra rendszeresen színpadra áll majd a Nemzet Színésze.
Sztárok
Sussex hercege mindössze 12 éves volt, amikor elveszítette édesanyját egy tragikus autóbaleset miatt – Harry könyvében őszintén vallott arról, milyen gondolatok kavarogtak benne, mikor megtudta, hogy...