Hogyan manipulálnak az egyes csillagjegyek? Itt a válasz

A csillagjegyeink számos dolgot meghatároznak a személyiségünkkel kapcsolatban. Többek között azt is, hogy milyen módon manipulálunk másokat, azaz, hogyan érjük el, amit szeretnénk.

Mindenki másképp csinálja

Bárki lehet manipualtív, ám mindenki másképp csinálja. Az egyes csillagjegyek különböző technikákat alkalmaznak, így jobb, ha tudod, hogy mivel, vagy éppen kivel állsz szemben. Ha szeretnéd, hogy úgy történjenek a dolgok, ahogyan azt elvárnád, akkor a következőket mindenképp érdemes szem előtt tartanod. Lapozd fel a galériánkat a részletekért!

Kos - A Kos szereti elhitetni azt, hogy ő mindent tökéletesen csinál, a többiek meg csak képzelődnek. Könyörtelenül tartja magát a véleményéhez, soha nem hallgat meg másokat, csak a saját igaza érdekli. Ikrek - Az Ikrek általában nagyon negédesen viselkedik, így elhiteti a környezetével azt, hogy egy áldozat. Előszeretettel ferdíti el az igazságot, annak reményében, hogy soha nem derül rá fény. Rák - A Rák a legnagyobb érzelmi manipulátor, aki zsarol, kikényszerít és döntéshelyzetbe állít. Bika - A Bika óriási nyomozó, így mindent kiderít titokban, ezt követően úgy forgatja a lapokat, hogy nyertesként jöjjön ki a szituációból.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123RF.com

Oldalak