Lifestyle

Hétvégi szerelmi horoszkóp - Az Ikreknek forró flörtökben lehet része

A Halaknak jobban kéne bíznia magában. Hétvégi szerelmi horoszkóp.

III.21. - IV.20.

Kos

Ezen a hétvégén menthetetlenül romantikus hangulatba kerülsz, minden helyzetben csakis a jót és a szépet látod és nem törődsz az aktuálisan felbukkanó problémákkal. A természetednek ez az oldala időről időre felbukkan és igen kellemes időszakot hoz magával. Boldognak érzed magad, de a józan, racionális énedet azért próbáld megőrizni közben.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Pároddal egy hullámhosszon vagytok, soha nem voltatok még ilyen boldogok, végre harmonikus a kapcsolatotok. Hosszú utat tettetek meg idág, eljött az idő, hogy a kapcsolatotokat egy magasabb szintre emeljétek. Amennyiben párkeresésben vagy, lehetsz kicsit merészebb, bátrabb az öltözködésben és akár kezdeményezőbb is, ha úgy hozza a helyzet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Flörtölős kedvedben vagy és nem vagy túl optimista a komoly érzelmekkel kapcsolatban. Épp emiatt nehéz helyzetben érezheti magát az az illető, aki kapcsolatba kerül veled ebben az időszakban. Túlságosan kritikus szemmel és talán mások számára kissé durva, szókimondó stílussal állsz hozzá másokhoz, emiatt olyan embert is mélyen megbánthatsz, aki teljes szívből szeret téged.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22

Rák

A hétvégén erős energiák hanak rád, most képes vagy a sarkadra állni. Megerősödve végre megtanulod érvényesíteni az érdekeidet, akaratodat. Van bátorságod elmondani, megértetni, megtenni mindazt, amire vágysz - eddig nem merted megtenni vagy nem volt rá lehetőséged. Határozott kiállással rendbe teheted meglévő kapcsolatodat vagy akár egy új kapcsolatot is hozhat a hétvége.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Túlzásokba eshetsz a szerelem terén, ezt egyszerűen azzal próbálod megmagyarázni, hogy a mának szeretnél élni, nem tudni, mit hoz a holnap. Ennek következtében sok randevún vehetsz részt és egyszerre több embert is közeledésre biztathatsz. Bár most élvezed a helyzetet, a mostani viselkedésed rövid időn belül komoly problémákat fog okozni, melyekre neked kell megoldást találnod.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


Szűz

Egy váratlan fordulat igencsak rányomja bélyegét a hangulatodra, főképpen, ami a szerelmi életedet illeti. Ne kezdj el aggodalmaskodni, ne dönts hirtelen, elhamarkodottan. Add meg magadnak az időt, hogy lenyugodhass, amikor már nem az indulataid vezérelnek, hanem a szíved és az eszed harmonikusan együtt tud működni. Mert csakis így tudsz helyes döntéseket meghozni.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


Mérleg

A romantikus érzelmeid komoly változáson mennek keresztül. Miközben neked mindig is fontos volt, hogy az aktuális partneredre felnézhess, most egy olyan emberhez kezdhetsz vonzódni, aki inkább tőled tanulhatna néhány dolgot, elsősorban a felelősségről és a gondoskodásról. Ha ez nem azt jelenti, hogy az egész eddigi életedet fel kell rúgnod érte, akkor kellemes élményekben lehet részed.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


Skorpió

Ha tudod magadról, hogy nehezen mutatod ki az érzelmeidet, akkor tudatosan törekedj rá. Az érintés, az intimitás csodákra képes, a feszültségeket képes úgy feloldani, ahogyan arra más módszer nem képes. Engedd meg magadnak, hogy boldog legyél - ha képes vagy erre, akkor most olyan érzelmek kerülhetnek felszínre, amelyekről soha nem gondoltad volna, hogy léteznek.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Egy új szerelem annyira feltölt új eneriával, hogy úgy érzed, boldogságodban az egész világot a feje tetejére tudnád állítani, ha éppen ez szükséges ahhoz, hogy valóra váljanak a szerelmi terveid. Azonban óvatosabbnak kellene lenned, mert a kiszemelt partner valójában sok problémát hozhat az életedbe és végül olyan csalódást élhetsz át, amely hosszú időre elveheti a kedved a szerelemtől.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

A hétvégén mozdulj ki otthonról - amennyibben megteheted, mindenképpen egyedül tedd. Az egyedül töltött idő és a környezetváltozás jó hatással lehet rád. Így alkalmad adódik, hogy elgondolkodj magadról, álmaidról, vágyaidról, aztán nézd meg, hogy ennek megfelelően éled- e az életed. Mennyi az életedben a megalkuvás, a mások elvárásainak való megfelelés? Mennyit teszel magadért, saját boldogságodért? Ideje, hogy te legyél saját életed főszereplője.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


Vízöntő

Ha úgy érzed, elrontottál valamit és szeretnéd helyrehozni, megbeszélni, ennél kedvezőbb időt nem is találhatnál rá. Érzelmi kérdésekben a lehetséges következményeken gondolkosz, ezt tedd most félre. Most jobban jársz, ha inkább a szívedre hallgatsz - ez a hozzáállás sokkal közelebb visz a megoldáshoz és egy kiegyensúlyozott kapcsolathoz.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Jobban kellene bíznod magadban és vonzerődben, tisztában kéne lenned azzal, mire is vagy képes. A plátói szerelem nem neked való, ne hagyd, hogy folyamatosan az áldozatszerepbe kényszerítsenek. Álmodozás és felesleges áldozatvállalás helyett lépj a tettek mezejére. Érdemes ellátogatnod egy tanfolyamra vagy előadásra, mert kellemes meglepetésben lehet részed.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Lifestyle
Egészség
Straub Fanni története inspiráló lehet sok mindenki számára, hogy nem szabad feladni, még akkor sem, ha közben tengernyi negatív kritikát kap az ember.
Lifestyle
A Spabook.net információi szerint 15 százalékos áremelés várható az állami fenntartású Dagály Gyógy-, Strandfürdő és Uszodában.
Egészség
Vannak bizonyos élelmiszerek, amelyekből késő este már nem érdemes falatozni, ugyanis nem fogunk tőlük jól és mélyen aludni, valamint hízáshoz is vezethetnek, ha lefekvés előtt fogyasztunk belőlük.