Lifestyle

Megtalálod a méhet az ábrán? 145-ös IQ alatt még senkinek sem sikerült

Íme egy újabb kőkemény agytornával felérő képrejtvény. Ideális arra, hogy elüsd az unalmas órákat a hőség kellős közepén.

Megtalálod a méhet a virágos mezőn?

Újabb bonyolult képrejtvénnyel jelentkezünk, hátha kicsit ki tudunk szakítani a meleg nyári napokkal tarkított augusztusi forgatagból. Dudás Gergely (alias Dudolf) megint egy rafinált fejtörővel teszteli az érdeklődők szellemi képességeit és kitartását, és ha már jól ismered a Facebook nagyszerű képmágusának csavaros észjárását, akkor valószínűleg az első másodpercben tudni fogod, hogyan, milyen szisztéma szerint érdemes kutakodnod az ábrán. Mindenesetre, mint mindig, most is vázoljuk az alapszituációt. Az alábbi ábrán - itt veheted szemügyre teljes méretben - kedves kis állatokat (pingvinek, róka, bárány) láthatsz, akik összesereglettek egy kellemes, üde piknikre a mező közepén. Igen ám, de a sárga virágok sűrűjében, valahol ott lapul egy piciny méh is. Rá tudsz jönni segítség nélkül, hogy pontosan hová is rejtőzött? Ha sikerül, újfent bizonyíthatod, hogy rettenthetetlen képmegfejtő vagy, irigylésre méltó ösztönökkel és intellektuális képességekkel. Reméljük, már rá is leltél a megfejtésre.

Kattints tovább, rögtön eláruljuk a megoldást!

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Lifestyle
Fashion&Beauty
Lifestyle
Ma útjára indul a labdarúgó Európa-bajnokság, és arra sem kell sokat várnunk, hogy Magyarország megmutassa, mit tud. Azonban egy oldal szerint elég esélytelenek vagyunk.
Lifestyle
Fejlődik a technika, és a gyártók is igyekeznek nyomást gyakorolni, hogy cseréld le a tévédet. A Netflix innentől nem lesz elérhető ezeken az eszközökön!