Lifestyle

Hétvégi szerelmi horoszkóp: A Halak egész hétvégén úszni fog a szerelemben

A Bikát összehozza a sors egy nála idősebb potenciális partnerrel. Hétvégi szerelmi horoszkóp!

III.21. - IV.20.

Kos

Ideje változtatnod a hozzáállásodon, ami a kapcsolatokat illeti. Akár egyedül vagy, akár párban, ha haladni szeretnél a kitűzött célod felé, fejlődni egymagad vagy a partnereddel együtt, ahhoz először magadba kell nézned, és ott kezdeni ezt a folyamatot. A legfontosabb kérdés, amit a hétvégén feltehetsz magadnak, hogy mit szeretnél valójában? Hol látod magad vagy magatokat 5-10 év múlva? Ha erre rájöttél, ülj le és beszéld meg a másikkal is, neki mik a tervei és hogyan szeretné őket megvalósítani.


IV.21. - V.20.

Bika

A Vénusz és Szaturnusz fényszögkapcsolatából adódóan a hétvégén kevésbé vagy romantikus hangulatban, de annál inkább észreveszed a pozitív és építő jellegű történéseket az életedben. A realitás talaján megmaradva, tisztán és gyakorlatiasan gondolkozol. Ha jelenleg éppen szingli vagy, a hétvége folyamán utadba sodorhat az Univerzum egy nálad idősebb személyt, akivel meglepően sok közös lehet bennetek.


V.21. - VI.21.

Ikrek

A Hold állása visszahozhatja a hétvégén elmúlt kapcsolataidnak emlékeit. Elég csak egy régi közös fotó, vagy az exed otthagyott ruhadarabja, és téged máris elkap az érzelgősség. Ne feledd, meglehet, hogy ez csak nosztalgia, és nem is a kapcsolatot, hanem a közös élményeket és az akkori énedet hiányolod. A hét vége felé azonban sikerül lezárnod és elengedned a múltat, hogy ismét kitárhasd szíved a jövő felé.

VI.22. - VII.22

Rák

Túl sokáig hagytad, hogy igényeid és vágyaid a második helyen szerepeljenek a kapcsolatodban. Állj ki magadért és azokért a dolgokért, amelyek számodra fontosak. Fontos azonban, hogy mindezt ne agresszívan tedd, hiszen, ha támadásba lendülsz, annak sosincs jó vége. Ülj le a partnereddel beszélni, hogy mire van valójában szükséged. Ez a beszélgetés sok szempontból sorsdöntő lehet a kapcsolatotokban, de csak te tudod igazán, mennyire vagy képes feláldozni magad a másikért.

VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Élvezed a szabadság minden pillanatát, és azt, hogy azt tehetsz, amit csak akarsz. Nehéz téged meghódítani, hiszen elsődleges szerelmed a függetlenség. A hétvége folyamán még a párkapcsolatban élve is igényed lehet a térre, és arra, hogy kicsit kiszabadulj, esetleg a partnered nélkül menj szórakozni. Ha azonban túlontúl rákapsz a szabadság ízére, akkor érdemes elgondolkodnod, hogy vajon tényleg készen állsz-e tartósan elköteleződni valaki mellett vagy inkább még kalandoznál.

VIII.24. - IX.23.

Szűz

Ne keresd görcsösen a szerelmet, az úgyis rád talál, ha a csillagok is úgy gondolják, hogy készen állsz egy új kapcsolatra. A hétvégén kivételesen most vidd el saját magadat randizni. Remek alkalom ez arra, hogy jobban megismerd saját magad, elmélyedj személyiséged mélyebb rétegeiben. Hidd el, ez lehet ugyanolyan élvezetes, mintha egy másik emberrel töltenéd az időd, sőt az önismeret a későbbi ismerkedés során mindenképp hasznodra válik majd.


IX.24. - X.23.

Mérleg

Mozduljatok ki a hétvégén valamerre, hiszen már nagyon régóta nem volt erre példa. Menjetek ki a természetbe, fedezzetek fel új helyeket, de ha tehetitek, egy hosszú hétvége is beleférhet valamelyik szomszédos országban. A környezetváltozás és a komfortzónátok elhagyása új énetek előtérbe kerülését eredményezi, és titeket is jobban összekovácsol. Ha elég bevállalósak vagytok, némítsátok le telefonjaitokat is, hogy csak egymásra figyelhessetek.


X.24. - XI.22.

Skorpió

Úgy érzed, egy régóta elhúzódó szerelmi ügy meggátol abban, hogy továbblépj és egészséges, szeretettel teli kapcsolatokat építhess ki. Bármi is legyen ami visszahúz, a hétvégén zárd le véglegesen, még akkor is, ha ez a folyamat fájdalmas és kegyetlen lehet elsőre. Ha ez megtörténik, a kezdeti sokk ellenére később könnyebben fogsz majd lélegezni és új távlatok nyílhatnak az ismerkedés színterén is.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Indokolatlan félelmeid lehetnek a kapcsolatod alakulását illetően, melyekkel szabotálhatod önmagad, de akár ezt a bimbózó szerelmet is. Aggodalmad teljességgel alaptalan, és ha szüntelenül akadályok elé állítod szíved választottját, előbb vagy utóbb belefárad az állandó harcba. Engedd meg magadnak, hogy élvezd az új szerelem örömeit, bízz a partneredben és nem utolsó sorban abban, hogy értékes és szerethető vagy!


XII.22. - I.20.

Bak

Engedd ki néha az irányítást a kezedből, és hagyd, hogy párod is kivegye a részét a fontos döntések meghozatalából. Persze Bakként erősen dolgozik benned a főnök és könnyen azonosulsz a vezetői szereppel, azonban amíg ez hasznos lehet a munka területén, ne feledd, hogy a párkapcsolatban benne van, hogy ez két emberes feladat. Hagyd érvényesülni partneredet is, hiszen ezzel is érezteted, hogy milyen fontos számodra.


I.21. - II.20.

Vízöntő

Féltékenység ütheti fel a fejét a kapcsolatodban, ami megnehezíti a tisztánlátást. Alapvetően nem hajlamos a féltékenykedésre, ezért úgy érzed, most nyomós indokod van rá. Mielőtt tervezgetni kezdenéd a szombatot, először nem árt tisztázni a helyzetet a pároddal. Lehet tényleg félreértettél valamit, de ha megérzéseid és a megcsalásra utaló jelek továbbra is megmaradnak, ints búcsút ennek a kapcsolatnak.


II.21. - III.20.

Halak

Ha kapcsolatban élsz, meghitt és romantikus hétvége vár rátok. Legyen szó régebbi vagy egy teljesen friss kapcsolatról, a szombat nagy lehetőséget ad arra, hogy jobban megismerjétek egymás lelki világát. Persze tűzben és szenvedélyben sem lesz hiány, hiszen az érzelmes lelkednek kész előjátékként hat egy mély beszélgetés! Vasárnapra fülig egymásba habarodhattok, és elég konkrét, jövőbeli tervekről is szó eshet.

Leadfotó: unsplash.com

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Lifestyle
Fashion&Beauty
Üdítő, szexi és merész: Ez a 2024-es nyár legmenőbb hajtrendje!
Lifestyle
A Nyilas legyen óvatos, mert balesetveszélyes helyzetbe kerülhet. Napi horoszkóp!
Sztárok
Érte rajong most az egész világ, ami nem is csoda, hiszen nemcsak hihetetlenül tehetséges, de jóképű is.