Lifestyle

Hétvégi szerelmi horoszkóp: A Vízöntő úgy érzi, megcsalja a párja vagy már nem szereti őt.

Az Ikrek szerelmi élete újra olyan forró és csodálatos lesz, mint régen volt. Hétvégi szerelmi horoszkóp!

III.21. - IVI.20.

Kos

Jelenleg komoly erőfeszítéseket teszel annak érdekében, hogy megőrizd szabadságodat és függetlenségedet. Ám könnyen abba a csapdában eshetsz, hogy a végén elmagányosodhatsz. Ha párkapcsolatban élsz felütheti fejét a féltékenység, talán ez a kínzó érzés abból fakad, hogy nem vagy tudatában saját értékeidnek. Találnod kellene olyan aktív tevékenységeket, amelyek sikerélményt hozhatnának.


IV.21. - V.20.

Bika

Előfordulhat, hogy egy olyan ember jelenik meg az életedben, aki szinte mágikus vonzerővel hat rád. Bár pontosan érzed, hogy ezzel a kapcsolattal megnehezíted az életedet, de jelenleg képtelen vagy gyakorlatiasan szemlélni a dolgokat. Úgy érzed egy irányíthatatlan erő sodor felé, amelynek nem tudsz ellenállni. Ha belemész felejthetetlen tapasztalatokat szerezhetsz.


V.21. - VI.21.

Ikrek

Könnyen előfordulhat, hogy sok problémát okoz számodra a szerelem, de most úgy tűnik, hogy véget ér a szenvedéssel és bánattal teli időszak. A régi problémák szinte maguktól tova tűnnek, a megfakult szerelem egyszerre csak a legcsodálatosabb oldalát mutatja. Ha keresed a szerelmet nagy eséllyel most tapasztalhatod meg, milyen az igazi, mindent felemésztő szerelem.

VI.22. - VII.22

Rák

Olyan időszak köszönt rád, amikor meg kell vizsgálnod, hogy mit is keresel valójában a szerelemben. Lehet, hogy az lenne a legjobb döntés, ha kis időre visszavonulnál, hagynod kellene, hogy megérjenek benned az érzések. Ne hagyd, hogy a környezeted nyomást gyakoroljon rád és hirtelen felindulásból meghozott döntésekre sarkalljon.


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Mindennél fontosabbnak tartod a szerelmi életedben az őszinteséget, tiszteletet és az egyenjogúságot. Itt az idő, hogy felülvizsgáld vajon te hogy állsz most ezekkel? Ha elégedetlen vagy sz életeddel, pároddal vizsgáld meg vajon te mennyire vagy felelős a jelenlegi helyzetért. Eljött az idő, hogy szembenézz korábbi téves döntéseiddel.


VIII.24. - IX.23.

Szűz

A szerelem most sokba kerülhet, amennyiben cserben hagy a józan ítélőképességed és kicsúszik az irányítás a kezedből. A nagy reményeid nem biztos, hogy valóra válhatnak egy bizonyos illetővel kapcsolatban. A későbbiekben komoly következményei lehetnek, ha nem nézel szembe a tényekkel és álomvilágba menekülsz.


IX.24. - X.23.

Mérleg

A romantikus érzelmeid komoly változáson mennek keresztül. Miközben neked mindig is fontos volt, hogy az aktuális partneredre felnézhess, most egy olyan emberhez kezdhetsz vonzódni, aki inkább tőled tanulhatna néhány dolgot, a felelősségről és a gondoskodásról. Ha ez nem azt jelenti, hogy az egész eddigi életedet fel kell rúgnod érte, akkor kellemes élményekben lehet részed.


X.24. - XI.22.

Skorpió

Eljött az idő, hogy elengedj mindent, ami már idejét múlt, hagyd a nehézségeket, koncentrálj teljes figyelmeddel az igazi megoldásokra. A jelenlegi kapcsolatod igazi értékeket rejt, nem szabad hagynod, hogy az utolsó parázs is kialudjon. Tudod jól, hogy sok időre és munkára van szükség ahhoz, hogy az igazi csoda újból megmutassa magát.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Ebben az időszakban a szerelem igazi kihívást jelenthet számodra, talán hatalmi harcokba keveredhetsz a pároddal. Az is megtörténhet, hogy egy harmadik személy szeretne befurakodni, legyél résen és ne adj neki alkalmat erre. Ha egyedül élsz hamarosan egy olyan szerelem kerül elérhető közelségbe, amelyről eddig csak álmodoztál.


XII.22. - I.20.

Bak

Nem igazán látsz most lehetőséget arra, hogy elérd régóta dédelgetett céljaidat. Túl sötéten látod jelenleg a helyzetedet, úgy érzed minden teher rád hárul és bármerre is szeretnél elindulni, csak akadályokkal szembesülsz. Talán itt az ideje, hogy néhány dolgot elengedj, elbúcsúzz azoktól a személyektől, akik csak visszahúznak a fejlődés lehetőségétől.


I.21. - II.20.

Vízöntő

A szerelemmel kapcsolatban kétségeid merülhetnek fel, előfordulhat, hogy nem teljesen alaptalanok a megérzéseid. Mielőtt számonkérnéd párodat, járj utána a dolognak, szentelj figyelmet a részleteknek is. Ne, hogy abba a hibába sétálj bele, hogy nem vettél észre egy ártatlannak tűnő dolgot. Ha keresed a szerelmet egy nem teljesen őszinte személy csapdájába sétálhatsz bele.


II.21. - III.20.

Halak

Jobban kellene bíznod magadban, az értékeidben. A plátói szerelem nem neked való, ne hagyd, hogy folyamatosan az áldozatszerepbe kényszerítsenek. Álmodozás és felesleges áldozatvállalás helyett lépj a tettek mezejére. Érdemes a hétvégét társaságban töltened, mert kellemes meglepetésben lehet részed.

Leadfotó: unsplash.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Claudette Colbert egyike volt az elmúlt száz év száz legnagyobb hollywoodi filmsztárjainak. A díva nézők millióit hódította meg a vásznon, szépségéért pedig bolondultak a férfiak, ám romantikus...
Sztárok
Pár nappal ezelőtt röppent fel a hír, hogy a 82 éves legendás színész ismét apa lesz, azonban nem kellett sok idő, hogy kiderüljön, nem éppen felhőtlen apai boldogság övezi ezt az eseményt A...
Lifestyle
A csalók kreativitása végtelen, a banki adataink után most az e-mail fiókokon keresztül támadnak, méghozzá nem is akárhogyan.