Lifestyle

Napi horoszkóp, 2023.03.17.: A Bika valami olyat tesz, amit később nagyon megbán.

A Nyilas szerencsésnek bizonyul a szerelemben. Napi horoszkóp!

III.21. - IVI.20.

Kos

A mai égi történések fokozott spirituális éberséget válthatnak ki belőled. Most érdemes jobban odafigyelned az álmaidra, mert talán az álmaid válaszolnak azokra a kérdéseidre, amelyek régóta foglalkoztatnak és nem hagynak nyugodni, már egy ideje.


IV.21. - V.20.

Bika

Könnyen előfordulhat, hogy ma egy olyan dolgot teszel, amelyet aztán később legszívesebben visszacsinálnál. Ne vedd túl komolyan a dolgot, mindenkivel előfordul, hogy néha elcsábul. Bármilyen kísértés is bukkan fel a mai nap folyamán, kövesd nyugodtan a vágyaidat.


V.21. - VI.21.

Ikrek

Vidám hangulatban vagy, egyszerűen jól érzed magadat és másokat is szeretnél felvidítani. Élvezed az emberek társaságát, ők is a tiédet. Most nem érzed magad olyan félénknek, mint általában, így nagyon jól alakulnak a kapcsolataid. Talán még egy új szerelem is elkezdődhet.


VI.22. - VII.22

Rák

Gondolkodásod kissé figyelmetlenné válhat, a gyakorlati kérdések talán most hidegen hagynak. Nyugodtan add át magad a szárnyaló fantáziád világának. A lényeg az, hogy most lazíts és élvezd ki ezt a pillanatot. Ráérsz holnap racionálisan megvizsgálni mindazt, amit ma megálmodtál.


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Nagy adag érzékenység és képzelőerő teheti zavarossá, a racionálisnak most aligha nevezhető gondolataidat. Egyenlőre tedd félre a tiszta logikát igénylő feladataidat és a problémákat. Gazdag képzeletvilágod még önmagad számára is nehezen lesz követhető.


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Feszült hangulatban ébredhetsz, képtelen vagy összpontosítani, így viszont sokkal lassabban haladsz, mint ahogyan azt eltervezted. Tegyél rendet a fejedben, csak a sürgős feladatoknak állj neki, a többit pedig halaszd el nyugalmasabb napokra.


IX.24. - X.23.

Mérleg

A mai napon ne engedj a kísértéseknek, amelyek megkörnyékeznek. Könnyelműségedért túl nagy árat fizethetsz, hallgass inkább a józan ész szavára. Ezekben a kérdésekben nincs helye az érzelmeknek, ha nem tudsz lemondani róla, kérd ki egy hozzáértő tanácsát.


X.24. - XI.22.

Skorpió

Ma olyan szituációkba keveredhetsz, amikor kénytelen leszel erélyesebben kiállni magadért. Mások felelőtlen viselkedése miatt nem vállalhatod a felelősséget, ezt a véleményedet határozottan hozd mindenki tudomására. Ezzel talán elejét veheted, hogy a jövőben hasonló helyzetben találd magad.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Most szerencsés lehetsz a szerelemben, bárkit meghódíthatsz. Csak arra ügyelj, hogy ne arra a személyre ne vesd ki a hálódat, aki foglalt, mert a később komoly bonyodalmak származhatnak belőle. Titkos viszonyt, randevúkat ne kezdeményezz!


XII.22. - I.20.

Bak

Amennyiben ma szorgalmasan állsz hozzá a feladataidhoz, akkor könnyű napra számíthatsz, minden simán, zökkenőmentesen halad előre. A nap hátralévő részében még marad elegendő energiád arra is, hogy az élet örömeinek szenteld magad.


I.21. - II.20.

Vízöntő

Az anyagi helyzetedet túlságosan kilátástalannak láthatod. Nem szabadna elfeledned, a mélypontról mindig felfelé vezet az út. A pároddal őszintén beszélhetnél azokról a témákról, amelyek aggasztanak téged. Hidd el megkönnyebbülnél, közös erővel hamar túljutnátok ezen.


II.21. - III.20.

Halak

A sors olyan helyzetbe hozhat, hogy egyedül csak is rajtad múlik, képes leszel-e élni a kínálkozó lehetőséggel? Gyors döntésekre lesz szükség, ezért kérd ki azok tanácsát, akik járatosak ebben a kérdésben. Minden esély megvan arra, hogy jelentősen növelheted a bevételeidet.

Leadfotó: pexels.com

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A növekedés üteme egy ideig még nem fog változni, sőt 2040-re a 8,5 milliárdos plafont is elérheti a világ népessége, az évszázad végéig azonban fontos változásokkal kell számolni.
Sztárok
A celebritás a Nő a Tét című talkshowjának új adásában arról is szót ejtett, milyen nehézséget jelentett számára végigcsinálni 2009-es, emlékezetes Playboy-fotózását.
Home&Design
Legszívesebben mindegyiket elkészítenénk és naponta cserélgetnénk őket, annyira gyönyörűek!