Hétvégi szerelmi horoszkóp: A Halak hisztisek lehetnek

Kíváncsi vagy, mit ígérnek a csillagok a szívügyek terén a hétvégére? Olvasd el a hétvégi szerelmi horoszkópot: előrejelzésünk szeptember 13-tól 16-ig tart.

III.21. - IV.20.

Kos

Felhívhatja magára a figyelmét egy munkatársad vagy egy munkáddal kapcsolódó valaki, olyan dolgot észrevéve, mely eddig is itt volt, de ki tudja, hogyan, elkerülte a figyelmedet. Hatása megdöbbentő, szívedet alaposan megmozgatva, előző életek emlékei is felderenghetnek, ha kicsit elcsendesedsz. Régóta együtt élt párod szigorúságát egy közös munkával ki tudod védeni – miért is ne?

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Egy kirándulás, utazás olyan találkozást hozhat, melyre vágysz, melynek csodája a mélységében rejlik, annak ellenére, hogy itt vagy a valóságban. Ne engedj félelmeidnek, melyek könnyen elvehetik önbizalmadat - ha elbújsz a világ elöl, felhúzod vastag falad, senki nem talál rád! Szerelmeddel se legyél túl szigorú - a kritikák nem segítenek egy kapcsolatot sem - mely vonatkozik régóta együtt élt párod felé is!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Hiába vagy nagyon szép, hiába mosolyogsz nagyon kedvesen, ha felhúzod vastag falad, melyet senki nem tud átmászni – el is kerül így a szerelem. Ha bánatod vagy csalódásod van, nézz vele szembe, minél hamarabb tegyél rendet magad körül - könnyeid fátylán át nem láthatod meg azt, aki keres, aki boldogságot hozna! Régóta együtt élt párod segítségére sem számíthatsz – nálad a megoldás kulcsa!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22.

Rák

Ahogy jön rossz, sírós hangulatod, úgy megy is, pláne, ha szerelmed, régóta együtt élt párod nem hajlandó róla tudomást venni, s ezeregy jobbnál jobb programmal áll elő. Hagyd magad vinni, ne ragadj bele csalódásodba, álmaidba, már csak azért se, mert nagyon szép vagy, s szükség van kedves mosolyodra, csacsogós kedvedre – lépj ki önsajnálatodból! A titkok itt vannak, még egy titkos szerelem is becsúszhat.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Ne várj semmit szerelmedtől, régóta együtt élt párodtól, teremtsd meg azt, amit szeretnél! A türelmetlenség és a végletesség téged is épp úgy akadályoz, ahogy őket, de ha tudatos vagy, akkor ezeket enyhítheted sportolással, de akár otthonod nagy átrendezésével is, ahol a végére teljesen középpontodba kerülsz. Hódolóidnak ne higgy el mindent, pláne, ha a csillagokat akarják lehozni az égről – kérj csak egy „pohár vizet”!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Szerelmes szíveddel csodákat élhetsz meg, csak ne húzd fel félelmeiddel, önbizalomhiányoddal a vastag, védelmet nyújtó falaid! Miért tennéd, mikor egy szerelem vár rád, amit abban a pillanatban érzékelni tudsz, ha kicsit is kikukucskálsz bástyád mögül. Szerencsére szerelmed, vagy hódolóid nem hagynak, akiket meglehet, barátaid által ismersz meg. Régóta együtt élt párodra ne számíts, tőle ne várj segítséget!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Ha elbújsz a világ elöl, ne csodálkozz, hogy egyedül töltöd a hétvégét! Az aggódások, félelmek elvihetnek annyira, hogy nemet mondasz barátaidnak, hódolóidnak, amit nem teszel jól, hisz egy különleges szerelem maradhat ki így életedből! Ha mégis azt választod, használd ki egyedülléted egy nagy rendrakásra, ahol az érzelmeket is vedd górcső alá! Régóta együtt élt párod nem fog hagyni, lendületével megbabonáz.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Könnyebb a helyzeted, ha keresésben vagy, ahol hódolóid oly kitartóak - nem engedve meg, hogy elbújj a világ elöl – hozzák a nagy érzelmeket, programok sokaságát, melyekre mondj igent! Meglévő szerelmeddel vagy régóta együtt élt pároddal nehezebb minden, pláne, ha beleragadnak egy csalódásukba - velük neked kell bölcsnek lenni, s szereteteddel oldani a bennük levő feszültségeket.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Ha szükséged van valami izgalomra, mely segít kiléptetni abból a ködből, láthatatlan, önsajnálattal teli érzelemből, aminek lehúzó energiája kiveszi minden erődet, hát provokálj harcot szerelmed-, régóta együtt élt párod felé - még mindig jobb, mint sírni, s várni a sült galambot! Arra azonban figyelj, hogy az ütközést kövesse az ölelés! A túlzásokat próbáld kerülni, pláne, melyek romboló hatása a mélységeket is érintik!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Ne vidd hétvégédbe munkád problémáit, melyek szerelmed és közéd állhatnak – te sem ezt akarod! Ha túlságosan fáradt vagy, ha máshol járnak a gondolataid, nem tudod beengedni a szerelmet, mely pedig itt van a közeledben. Egy kiadós sporttal szélnek tudod őket engedni, utána már nyitva állnak az ajtók - akár előző életekben már együtt élt valakire is találhatsz. Régóta együtt élt párodból mindent ki tudsz hozni – jót és rosszat is.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Ha nem tulajdonítasz nagyobb jelentőséget a pénznek, nem esel túlzásokba sem a magadnak vett ruhák vásárlásában, sem a különleges programok kiválasztásában – már ki is védted azt az akadályt, mely szerelmi életed csodáját elronthatná, vitákat és feszültségeket hozva. Külföldnek jelentős szerep juthat, hódolód is lehet egy nem hazánk fia, de pároddal is utazhattok valahova messze.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Engedd el vágyaidat, álmaidat - kicsi az esély, hogy tudd kezelni érzelmi hullámzásaidat, melyek akár hisztissé is tehetnek, elijesztve hódolóidat, szerelmedet, de még régóta együtt élt párodat is! Ha úgy döntesz, hogy mindezt kézbe veszed, kezdd egy kiadós és nagy sportolással a reggelt, amit kövessen egy meditáció – onnét tied az út, azt teremtesz, amit szeretnél! Tulajdonképpen nem is nagydolog mindez, csak el kell kezdeni!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!