Lifestyle

Heti horoszkóp: A héten megoldódnak az Oroszlán anyagi gondjai. - 2022.09.19. - 2022.09.25.

A Rák párkapcsolata hamarosan véget érhet. Heti horoszkóp.

III.21. - IVI.20.

Kos

A kapcsolataidban sajnos nem úgy alakulnak a dolgok ahogyan azt szeretted volna. Talán régi félreértések, sértődések kerülnek újra elő, amiken neked is érdemes lenne elgondolkodnod. Itt az ideje tisztába tenni ezt a dolgot, hacsak nem akarod,hogy néhány kapcsolatod végleg megszakadjon. Viszont arra ügyelj: ne engedd, hogy mások érzelmi manipulációi rossz irányba vezessenek.


IV.21. - V.20.

Bika

A héten fordíts figyelmet arra, hogy ne vállalj többet, mint amennyit elbírsz. Túl sokat aggodalmaskodsz a pénzügyeid miatt, pedig valójában nem fenyeget pénztelenség. A magánéletedben érdemes lenne tisztázni a pároddal néhány dolgot. Előfordulhat, hogy ezek a kényes kérdések összefüggnek az anyagiakkal, de sajnos ez elkerülhetetlen. Még akkor is, ha ez mindkettőtöknek kellemetlen.


V.21. - VI.21.

Ikrek

Ez a hét feszültebb hangulatban köszönt rád, talán az elmúlt időszakban túl sok minden történt és még nem tudtad feldolgozni. Próbálj meg kiszakadni a mindennapok szürkeségéből. A hétvégék erre jó lehetőségeket tartogat, tölts minél több időt a szeretteid társaságában, meglátod szinte újjászületsz!

VI.22. - VII.22

Rák

A héten csak úgy sziporkázol a Vízöntő jegyében haladó Merkúr hatására. A legváratlanabb pillanatokban jutnak eszedbe jobbnál-jobb ötletek, amelyeket nagy eséllyel meg is valósíthatsz. A magánéletedben viszont viharfelhők gyülekeznek, mivel a pároddal nehezen találod meg a közös hangot. Amennyiben nem tudjátok megbeszélni a problémáitokat, a kapcsolatotok hamarosan akár véget is érhet.


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Ez a hét pozitív változást hozhat számodra, amennyiben anyagi gondok gyötörtek az utóbbi időben. A megnövekedett bevételeidből szép lassan sikerül rendezni az anyagi helyzetedet. Viszont a héten központi szerepet kaphat az életedben a napi rutinod, és egy egészségesebb életvitel kialakítása. Ügyelj arra, ha elhatározod magad, akkor ne hagyd elveszni a kezdeti lelkesedést!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

A héten nehezen találod a lelki békédet, mert a jelenlegi helyzetedet túl borúsan látod. A rossz érzésektől nem tudsz szabadulni. Talán ha kibeszélnéd a benned dúló érzéseidet egy megbízható barátodnak, az sokat segíthetne. Mivel szereted a rendet, a tisztaságot, ha beiktatnál egy alapos őszi nagytakarítást, azzal kisöpörnél minden rossz energiát a környezetedből, és a jó kedved is visszatérne.


IX.24. - X.23.

Mérleg

Feszülten indul számodra a hét, mivel az elmúlt időszakban túl sok olyan dolog történt, amit még nem tudtál feldolgozni. Ráadásul a hét első napjaiban is újabb váratlan események érnek, bár ezek pozitívak lesznek mégis kibillentenek a komfortzónádból. Ezeket a váratlan eseményeket érdemes lenne felhasználni egy önvizsgálathoz, mert sokat tanulhatsz általuk, és még lezáratlan érzelmi ügyeket hozhatnak felszínre.


X.24. - XI.22.

Skorpió

Folyamatosan pörögsz, tervezgetsz, egyértelműen tudod, hogy mit szeretnél, mely terveidet szeretnéd valóra váltani. Ráadásul remek lehetőségek adódhatnak a munkáddal és a karriereddel kapcsolatban. Elképzelhető, hogy amivel idáig foglalkoztál, az nem nyújtott jelentősebb előrelépést számodra. Most viszont olyan lehetőség kapujában állhatsz, amelyről nem is álmodtál.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Ha elégedetlen vagy az életed bármely területével, akkor valószínűleg a héten lépéseket teszel ezek megváltoztatására. Nagy valószínűséggel nagyobb áldozatokat kell hoznod, mint amire számítottál, de remek kommunikációs készségednek köszönhetően ügyesen veszed az akadályokat. A magánéletedben is pozitív változásokra számíthatsz.


XII.22. - I.20.

Bak

A héten lassabban haladhatsz a munkáddal, és ezt nagyon bosszantónak éled meg. Pedig most érdemes lenne türelmesnek lenned, hiszen idegeskedéssel és türelmetlenséggel nem mész semmire, sőt még ronthatsz is a helyzeten. Adj időt magadnak mindenre, főleg azokra az elmaradt dolgaidra, amelyek nagyobb odafigyelést igényelnek!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Általában a megfelelő határozottsággal kezeled az aktuális feladataidat. Éppen ez a fajta határozottság adhatja meg neked a héten azt a fajta sikerélményt, amelyre már nagyon régóta vágysz. A nagy lelkesedésedben viszont ügyelj a környezeted igényeire és érzelmeire. Ellenkező esetben az egyik probléma megoldása után, beleeshetsz egy másikba.


II.21. - III.20.

Halak

Meglepő változások elé nézel, a héten történő események olyan útra terelhetnek, amely akár az eddig elképzelt jövőképedet is megváltoztathatja. Ehhez viszont meg kell tenned bizonyos lépéseket, és akár nagyobb áldozatot is kell hoznod. Bár lehet, jelenleg nincs túl sok energiád és kedved mindehhez, de ha jobb életed szeretnél magadnak, akkor kénytelen leszel a tettek mezejére lépni!


Leadfotó: 123RF.com

Oldalak

Lifestyle