Lifestyle

Napi horoszkóp: A Halak ma rálelhet álmai hercegére! - 2022.09.19.

Felfigyelnek az Ikrekre a felettesei. Napi horoszkóp!

III.21. - IVI.20.

Kos

Olyan lesz a napod, mintha egy érzelmi hullámvasúton utaznál. Szinte bármi megtörténhet pillanatok leforgása alatt, ezért az egyensúly és a harmónia megtalálása a legfontosabb most. A túlzott öröm és a letargia egyformán károsak lehetnek számodra.


IV.21. - V.20.

Bika

Érdekes napra számíthatsz, mert olyan dolgok jutnak a tudomásodra egy bizonyos illetőről, amelyekre még a legmerészebb álmaidban sem gondoltál volna. Talán ez végre felnyitja a szemedet, és a jövőben ehhez mérten állsz hozzá az illetőhöz.


V.21. - VI.21.

Ikrek

Ma egy nagyon érdekes feladattal találhatnak meg, amit igyekszel a legjobb tudásod szerint teljesíteni. Még a feletteseid is felfigyelnek a szorgalmadra. Nemcsak a lelkesedés hajt, hanem élvezed is azt, amit csinálsz, és természetesen az anyagi stabilitás elérése sem mellékes szempont.


VI.22. - VII.22

Rák

Ma különösen vágyhatsz arra, hogy elvonulhass egy kicsit a világ zajától, és végre kikapcsolódhass. Ám erre az égiek semmi esélyt nem adnak. Nemhogy pihenésre nem jut időd, hanem még jóformán a szeretteidre sem, mert annyi teendőd adódik. Minden szervezőkészségedre szükséged lehet.


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

A mai nap szomorú hangulatban talál, nagyon magányosnak érezheted magad. Úgy érzed, egyedül kell megküzdened a problémáiddal, és senkire sem számíthatsz. Szíved mélyén arra vágysz, hogy valakivel megoszthasd a lelki terheidet.


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Hallgass a megérzéseidre, mert egy rendkívül pozitív fordulat következhet be az életedben, ha ma jó döntéseket hozol egy fontos dologgal kapcsolatban. Ugyan ez némi felelősséggel és több munkával járhat, és az előnyei sem azonnal mutatkoznak meg, de légy türelmes!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Egy nagyon jónak tűnő lehetőség találhat ma meg, ám ne felejtsd el, hogy csakis tiszta fejjel érdemes üzletet kötni! Máskülönben ne csodálkozz, ha anyagi veszteség lesz a vége! A szerelmi életedben sem ártana a józan gondolkodás, megfontoltság.

X.24. - XI.22.

Skorpió

Ma jobban teszed, ha lakatot teszel a szádra, és mielőtt bármit is mondasz, alaposan gondold át, mert így elejét tudod venni egy véget nem érő veszekedésnek, háborúskodásnak. Legszívesebben minden sérelmedet az illető fejéhez vágnád, de nem jutnál vele előbbre.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Olyan kihívásokkal kell szembenézned, ami számodra igen nagy próbatételnek tűnik elsőre. De nem kell aggódnod, az égiek vigyázzák minden lépésedet. Könnyen előfordulhat, hogy úgy sikerül megoldanod, hogy kivívod vele környezted csodálatát!


XII.22. - I.20.

Bak

A munkád minden energiádat leköti, így alig marad időd bármi másra. Félsz az unalomtól és szereted hasznosan tölteni az idődet. Emiatt állandóan túlvállalod magad, de most már eljött az ideje, hogy őszintén bevalld magadnak, hogy, ami sok, az sok.


I.21. - II.20.

Vízöntő

A mai napon végre visszanyerheted rég elveszett magabiztosságodat. Tudod jól, hogy a magabiztos fellépés már fél siker, ezért használj ki minden utadba kerülő lehetőséget. A továbbiakban már csak arra kell törekedned, hogy fenntartsd ezt az állapotot.


II.21. - III.20.

Halak

Új barátságra, sőt akár szerelemre is számíthatsz abban az esetben, ha egyedülálló vagy. Bárhogyan is alakuljanak a dolgok, nagyon szerencsésnek érezheted magad. Végre rálelhetsz arra a személyre, akit már nagyon régóta keresel!


Leadfotó: 123RF.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Az 59 éves színésznőt nemcsak a nagysikerű szuperhősfilmben (és folytatásaiban) láthattuk: játszott az Aranyszem című James Bond-filmben, sőt az Elrabolva-sorozatban is ő formálta meg Liam Neeson (ex...
Egészség
A kertedben hasznos gyógynövény lehet, a szántóföldeken viszont sok bosszúságot képes okozni.
Sztárok
Csütörtök délelőtt jelentették be, hogy az 55 esztendős ausztrál énekesnő is fellép majd az idei Sziget Fesztiválon.