Lifestyle

Heti horoszkóp: A Bak párkapcsolatában felszínre törhetnek a problémák - 2022.01.10. - 2022.01.16.

A Mérleg sokat bosszankodhat a héten. Heti horoszkóp.

III.21. - IV.20.

Kos

Több pihenésre lenne szükséged, hiszen az elmúlt időszakban erőteljesen kizsákmányoltad az erőforrásaidat. Nagyon fáradtnak érzed magad, így képtelen vagy azt a teljesítményt hozni, amit eddig megszoktak tőled. Talán jó ötlet lenne, ha néhány napot pihennél, így eredményesebben oldanád meg a feladataidat. Párkapcsolatodban lehet néhány vita, amelyek főleg az anyagiak miatt robbanhatnak ki.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Sokat agyalsz a pénzügyi helyzeteden és arra a megállapításra juthatsz, hogy a jövedelmed nem áll arányban a munkád értékével. Túlságosan is stresszesnek érzed a mindennapjaidat. Ha munkahelyet szeretnél váltani, akkor érdemes várnod még egy kicsit, hamarosan rátalálsz arra a lehetőségre, amelyre vágytál. A magánéletedben kisebb viták mérgezhetik a harmóniát, ezek félreértésekből és sértődésekből adódhatnak.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

A héten a csillagok a tanulásra és új ismeretekre való vágyadra lesznek a legnagyobb hatással - ezért érdemes lenne ezt az időszakot ezekre fordítanod. Hidd el, a későbbiekben nagy hasznát veszed majd a most tanultaknak. Ha túlságosan feszültnek érzed magad, akkor a legegyszerűbben úgy szabadulhatsz meg a stressztől, ha egy romantikus estét eltöltesz a pároddal vagy a barátaid társaságában - muszáj kikapcsolódnod kicsit.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22

Rák

Több munkát vállalsz el, mint amit képes vagy teljesíteni, így szeretnéd kivívni a feletteseid bizalmát. Már régóta tudod azt is, hogy a jó munkakapcsolatok megkönnyítik a közös munkát és megnövelik a hatékonyságot, tedd hát kellemesebbé a munkahelyi légkört. A magánéletedben csendes napokra vágysz, amikor semmi nem zavarja meg a családi harmóniát, legszívesebben a telefonodat is kikapcsolnád.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Álmodozó hangulatban lehetsz, ez nem segíti elő, hogy pontosságot igényló feladatokkal foglalkozz. Azt tapasztalhatod, hogy még a fontos találkozókat, elintéznivalókat is elfelejted. Ha nem jegyzel fel mindent, akkor nagyon kínos helyzetbe kerülhetsz. A magánéletedben örömteli időszak várható - ez talán annak köszönhető, hogy eleve romantikusabb hangulatban vagy, mint általában. Nagyon szép pillanatokban lehet részetek.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


Szűz

Ha valamilyen belső probléma gyötör, akkor jó, ha kellő távolságot tartasz másoktól ebben az időszakban. Mivel ez a saját belső küzdelmed, ezzel neked kell egyedül megbirkóznod. Miután túl leszel rajta, sokkal erősebbé válhat az önértékelésed. Egy hozzád közel álló személy alapos fejtörést okozhat, esetleg aggasztó hírek érkezhetnek róla. Bármi történjen is, ne ess kétségbe, győződj meg a hírek valódiságáról!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


Mérleg

Lassabban haladhatsz a munkáiddal és ezt nagyon bosszantónak éled meg. Érdemes türelmesnek lenned magaddal, hiszen kapkodással nem mész semmire. Adj időt magadnak azokra a feladatokra, amelyek nagyobb odafigyelést igényelnek. A magánéletedben arra kellene koncentrálnod, hogy a hétköznapi örömökben tudj osztozni a szeretteiddel - ehhez viszont elkerülhetetlen, hogy több időt tölts velük.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


Skorpió

A legjobb az lenne számodra, ha egyedül dolgozhatnál - nehezedre esik a munkatársaiddal együttműködni. Fáradtabb vagy, így nem is tudod felvenni a többiek tempóját. Előfordulhat, hogy még a kommunikáció is nehezedre esik, így fontos információkról maradhatsz le. Gyakoribbá válhatnak a hangulati ingadozásaid is, ez egyaránt megjelenhet a munkádban és a magánéletedben is. Talán nem ártana egy alapos kivizsgálás, hogy fáradtságod mögött nem betegség húzódik-e meg.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Sokkal kreatívabb vagy a héten, mint általában, ezért most hajlandó lehetsz arra is, hogy segíts a feladatok megszervezésében. Ha valóban felvállalod a szervező szerepet, akkor olyan feladatokkal is megbízhatnak, amelyek nagyon fognak neked tetszeni és kiélheted bennük kreativitásodat. A héten megmutatod kedvesednek, hogy igazi örömöt jelent számodra a vele töltött idő.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

A héten a párkapcsolatodra helyeződik a hangsúly. Az eddig halogatott és nem tisztázott problémák most elemi erővel törhetnek a felszínre. A magánéleti gondjaidba ne engedj beleszólást senkinek, ezek csakis kettőtökre tartoznak. A munkádban viszont sorozatos sikereket könyvelhetsz el, minden mesésen alakul. Ha esetleg állásváltoztatáson gondolkodsz, bátran vágj neki, mert itt is sikereket könyvelhetsz el!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


Vízöntő

A munkahelyeden azt tapasztalhatod, hogy a többiek téged találnak meg az összes bánatukkal, szomorúságukkal. Ha van türelmed meghallgatni és érzelmileg támogatni őket, akkor ezért nagyon hálásak lesznek - egyszer még neked is szükséged lehet a bátorításukra. Magánéletedre már nem jut elegendő türelmed és energiád, amikor esténként kimerülten hazaérsz. Arra azért ügyelj, hogy ne hagyd magad kihasználni, mert előbb vagy utóbb így te is rászorulsz a vigasztalásra.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Mindig határozottan kezeled a feladataidat, de most még inkább kézben tartod a számodra fontos ügyeidet. Ez a céltudatosság adhatja meg neked az igazi sikert. Ügyelj arra, hogy határozottságod ellenére tekintettel tudj lenni munkatársaid érzelmeire, ne bántsd meg őket akaratlanul. A magánéletedben nyitottan viselkedsz, ezért jó időszak ez arra, hogy kedveseddel kimozduljatok, tervezzetek pár közös programot.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A Kos jegy szülötte végtelen energiával és erővel rendelkezik, ennek pedig az egyik forrása a táplálkozás. Azonban nem mindegy mit és mennyit visz be szervezetébe, hogy az megfelelően működjön.
Home&Design
Ahogy beköszönt a tavasz és közeledik a húsvét, sokan szeretnék otthonukat friss, vidám és ünnepi hangulatba öltöztetni. Ehhez adunk most kreatív, praktikus ötleteket!
Lifestyle
Rengetegféle hobbi közül választhatunk a mindennapok során, teljesen eltérő, hogy kinek mi válik be, mit élvez a legjobban. Létezik viszont egy hobbi, mely egyetlen forintba sem kerül, bármikor...