Lifestyle

Heti horoszkóp, 2023.11.27. - 2023.12.03.: A Mérleg határtalanul boldog lesz, mert végre minden jól alakul az életében

A Nyilas felkavaró hírt kap egy régi ismerőséről. Heti horoszkóp.

III.21. - IVI.20.

Kos

Igazán szórakozottá válhatsz a napokban. Talán a novemberi borongós idő hat rád erősen. Most szétszórtabb lehetsz, és előfordulhat, hogy nem tudod, hogy hová tetted a fontos tárgyaidat, sőt akár elfelejthetsz fontos időpontokat is. Természetesen ez az állapot nem igazán használ a munkádnak, hiszen nagyon fontos, hogy összeszedetten dolgozz. Próbáld meg nagyobb veszteségek nélkül megúszni ezt a hetet.


IV.21. - V.20.

Bika

A héten rendkívül makacs vagy, ezért ne is csodálkozz, ha nem úgy haladnak a dolgaid, ahogyan azt szeretnéd. Főképpen a munkádban nyomasztanak a megoldatlan problémák. Talán megint túl vállaltad magad. Ne hagyd, hogy a munkatársaid visszaéljenek a segítőkészségeddel, kihasználva a felelősségérzetedet, és a nagy teherbírásodat. Ráadásul ez a fáradt, életunt lelkiállapot a magánéletedre is rányomja a bélyegét.


V.21. - VI.21.

Ikrek

Végre mozgásba lendülnek körülötted azok a dolgok amelyek miatt eddig nem tudtál olyan lépéseket megtenni, amelyek a jövőd szempontjából rendkívül fontosak lennének. Most végre fordul a kocka és tisztán látod a kijelölt utat, amelyen tovább kell haladnod. Viszont a kommunikációra fordíts nagyobb figyelmet, mert ezen a területen akadhatnak nehézségek és könnyen félreértésbe keveredhetsz.

VI.22. - VII.22

Rák

A héten tehernek érezheted a másokkal való kommunikációt és a kapcsolattartást. A környezetednek is feltűnik, hogy nem vagy túl beszédes hangulatban. A magánéletedben sem vagy túl közlékeny, mielőtt félreértenék a viselkedésedet, érdemes lenne a környezeted tudtára adni, hogy csupán egy kis pihenésre van szükséged, hogy újra visszatalálj önmagadhoz.


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Annyi munkád lesz a héten, hogy talán segítséget kell kérned, de az is előfordulhat, hogy neked kell átvállalnod mások feladataiból. Mielőtt úgy érzed, hogy teljesen beborítanak a teendők, gondold át, miképpen dolgozhatnál csapatban úgy, hogy egyenlő legyen a teherviselés. A kreativitásod nagy segítségedre van abban, hogy gördülékenyen és veszteségek nélkül túl legyél ezen az időszakon.


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Több pihenésre lenne szükséged és ezt különösen a munkád területére lehet igaz. Fáradtnak érezheted magad, csak akkor mész be dolgozni, ha nincs más választásod. Az lenne a legjobb, ha kivennél pár nap szabadságot, így végre kipihenhetnéd magadat. Arra vágysz leginkább a magánéletedben, hogy egy kis szín költözzön az életedbe, ezért viszont neked is tenned kell.


IX.24. - X.23.

Mérleg

A hét remekül alakul számodra. Sikerül befejezned a feladataid nagy részét, így nem kell komolyabb veszteségekkel számolnod. A hétvége felé olyan információ juthat el hozzád, amelyet a későbbiekben talán a magad javára tudsz fordítani. A magánéletedben is pozitív történések várhatók. Népszerűséged a csúcson jár, így sokan keresik a társaságodat.


X.24. - XI.22.

Skorpió

Akadnak még lezáratlan dolgaid az elmúlt időszakból, ezeknek érdemes lenne nagyobb figyelmet szentelned. Amíg ezek kísértenek téged a múltból, addig csak gátolnak abban, hogy elindulj a jövőd felé. Ne ragadj bele ezekbe a visszahúzó élethelyzetekbe. Jelenleg minden lehetőség adott ahhoz, hogy kilépj ezekből a fojtogató helyzetekből.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

A héten kiválóan működik a megérző képességed. A szokottnál jobban belelátsz környezeted gondolataiba és ez most nagy segítségedre lesz, hogy megelőzhess egy nagyobb vitát. Egy régi ismerősödről felkavaró hírt kaphatsz, de mielőtt kétségbe esnél, győződj meg az információ valódiságáról. Ellenkező esetben csak félreértésekbe keveredhetsz.


XII.22. - I.20.

Bak

Vidám hangulatban kezdődik számodra a hét, és ez a folytatásra is rányomja a bélyegét. Amennyiben ki sem látsz a munkából, akkor sem érzed magad fáradnak, sőt inkább sikerélményt és kihívást érzel. Viszont bármilyen sikeres is leszel a héten, ez az időszak nem alkalmas arra, hogy új dolgokba kezdj bele. Ezt a hetet inkább használd arra, hogy lezáratlan ügyeidet magad mögött hagyd.


I.21. - II.20.

Vízöntő

Tele vagy energiával, a mostani bolygóállás sok szempontból pozitív hatást gyakorol rád. Minden lehetőséged megvan arra, hogy energikusan és kitartóan törekedj a megfogalmazott céljaid felé. Erőfeszítéseid hamarosan beérnek, de vigyázz arra, hogy a siker ne szálljon a fejedbe. Ne feledkezz meg azokról sem, akik végig melletted álltak és segítettek neked.


II.21. - III.20.

Halak

Ezen a héten pihenésre és kikapcsolódásra lesz leginkább szükséged. Az elmúlt időszak nem volt túl könnyű számodra, ami miatt fáradt és motiválatlan lehetsz. Testednek sok alvásra és feltöltődésre van szüksége, már alig várod a hétvégét, ami a testi-lelki újjászületés ideje. Fel kell töltődnöd, mielőtt újra szembenézel a következő kihívásokkal.

Leadfotó: unsplash.com

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A vöröshagyma héjának jótékony hatásai, valamint felhasználási módjai kevésbé ismertek, ezért most összeszedtük, miért nem szabad soha egyből kihajítani.
Home&Design
Idén is megrendezik Magyarország legnagyobb konyhabútorokat, konyhagépeket, konyhai eszközöket és mindenekelőtt konyhai trendeket bemutató kiállítását.
Lifestyle
Az ételek élvezete nemcsak az ízekben rejlik, hanem azzal is jár, hogy kielégítsék az éhséget, ám vannak olyan élelmiszerek, melyek elfogyasztása után csak még éhesebbnek érezzük magunkat, és további...