Lifestyle

Ebből a 3 csillagjegyből válik a legjobb főnök - A tiéd közte van?

Vezetésre születtek.

Főnök

Egy cég vagy egy csapat irányítójának lenni nem kis feladat és nem is egy stresszmentes pozíció. Vannak, akiket megvisel, ha fel kell venni vagy ki kell rúgni valakit, van azonban, akinek ez nem okoz különösebb problémát. Természetesen egy vezetői feladatkör nem csak ennyiről szól. Felelősséget kell vállalnia minden dolgozó cselekedetéért, a munkatársak között jó viszonyt kell teremtenie, amellett, hogy közben a vállalkozás se jusson csődbe. Melyek azok a csillagjegyek, amiknek szülötteit vezetőnek teremtette az ég?

A folytatásban megtudhatod, lapozz tovább!

Fotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A tócsni bármikor jó választás: noha egy roppant egyszerű ételről van szó, néhány finom mártogatóssal igazán remek gasztronómiai élményt tud nyújtani – az elkészítési folyamat során azonban nem árt...
Sztárok
Puskás Peti és a felesége, Puskás-Dallos Bogi érthetően nagyon megijedtek. Hirtelen nem is tudták, hogy mihez kezdjenek.
Lifestyle
Bár tavaszias marad az időjárásunk, de mégis lesz olyan jelenség, ami nagy kellemetlenséget fog okozni. Térképen mutatták meg, hol kell rá számítani Magyarországon!