Lifestyle

200 forintodba kerül: öntsd a szobanövényeidre ezt a folyadékot, ha haldoklásnak indultak - Pikk-pakk rendbe teszi őket!

Ha kedvenc növényed épp haldoklásnak indult, nem kell megijedned: van ugyanis egy olyan trükk, mellyel szinte rögtön új életet tudsz lehelni a kiszáradt virágba.

Drága vegyszerek nélkül is életben tarthatod kedvenc szobanövényedet

Minden növénykedvelő tudja, hogy egyes zöld levelűeket milyen nehéz életben tartani: vannak, akik a kevés törődést igénylő szobanövényeket is képesek elpusztítani, de akadnak olyan emberek is, akik bárhogyan óvják és gondozzák kedvenceiket, mégis megtörténik a "tragédia", és a virágok elkókadnak, elrohadnak vagy esetleg teljesen kiszáradnak. Ilyenkor a legtöbben egyből a drága vegyszerek segítségével próbálnak új életet lehelni a szobanövényekbe, pedig van egy kevésbé ismert, vegyszermentes trükk is, amit ki lehet ilyen esetekben próbálni, és csupán párszáz forintba kerül. Talán nem is gondolnád, de egy népszerű gyümölcs lehet a megmentőd - galériánkban olvashatod a részleteket!

A legtöbb növény esetében bejön ez a trükk, és már másnap reggelre azt tapasztalhatjuk, hogy kókadozó, szinte teljesen halott virágaink új életre keltek.
Kattints a további képekért!

Ha minden álmod az, hogy távol tartsd a növényeidtől a kártékony rágcsálókat, akkor nem kell egyből csapdák és vegyszerek után nyúlnod, ugyanis van néhány olyan gyönyörű és illatos virág, ami elriasztja a patkányokat a veteményestől és az egész udvarról.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Ahogy az egészséges táplálkozás egyre inkább a reflektorfényebe kerül, úgy kezdenek egyre többen odafigyelni a mértékletes cukorfogyasztásra. De vajon mennyi is az ideális mennyiség?
Lifestyle
Fantasztikusan működő ösztönökre, átlagon felüli intelligenciára, páratlan gyorsaságra és tökéletes megfigyelőképességre lesz szükséged a sikerhez.