Lifestyle

Ha ebben az időpontban szexelsz sokkal intenzívebb élményben lesz részed

Létezik olyan, hogy tökéletes időpont a szexre? Nos, a kutatók szerint igen, sőt, percre pontosan meg tudják mondani!

Reggel, délben vagy este?

Sokan tartják úgy, hogy az esti, tévé előtti összebújás az igazi, míg mások a reggeli hancúrozást részesítik előnyben, de akadnak olyanok is, akik a spontán napközbeni együttlétekért rajonganak. Vajon van különbség a három időpont között az élmény szempontjából? Nos, nemrégiben egy kutatócsoport nekiveselkedett a feladatnak, hogy választ találjon a sokakat foglalkoztató kérdésre: "Mikor a legjobb szexelni?" Ehhez 500-500, többnyire tartós kapcsolatban élő, 18 és 65 és közötti nőket és férfiakat kérdeztek meg, akiknek mindössze annyi feladatuk volt, hogy hat hét alatt feljegyezzék, mikor szexeltek és azt egy 10 pontos skálán hányasra értékelnék. Az eredmények alapján nemcsak a napszak, de egy pontos időpont is felsejlett. A részletekért lapozd fel a galériát!

Érdemes beállítani az ébresztőórát, hiszen a szenvedélyre legizgalmasabb időpont meglepő módon a reggel 7.30.
Kattints a további képekért!

Te sem vagy elégedett magaddal odalent és félsz attól, hogy a pasinak csak egy bizonyos "típus" tetszik? Lássuk, mit mondanak erről ők maguk.

Leadfotó: 123RF

VIA

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.
Video Ne legyen tabu! Az anyai kiégésről beszélt a szakértő
Lifestyle
Fashion&Beauty
Lifestyle
Ma útjára indul a labdarúgó Európa-bajnokság, és arra sem kell sokat várnunk, hogy Magyarország megmutassa, mit tud. Azonban egy oldal szerint elég esélytelenek vagyunk.
Lifestyle
Fejlődik a technika, és a gyártók is igyekeznek nyomást gyakorolni, hogy cseréld le a tévédet. A Netflix innentől nem lesz elérhető ezeken az eszközökön!