Lifestyle

Elképesztő luxusban él Vlagyimir Putyin: titkos felvételeken az orosz elnök egymilliárd dolláros palotája

A Korrupcióellenes Alapítvány (FBK) a Projekt névre hallgató oknyomozó csoporttal együtt körülbelül négyórányi felvételt rögzített az orosz politikus egyik rejtekhelyeként funkcionáló ingatlanban, mely a Fekete-tenger partján bújik meg.

14 éve fokozott érdeklődés övezi

Az oroszországi Krasznodar régió Geledzsik nevű települése közelében található épületkomplexum - mely pazar olasz stílust tükröz - először 2010-ben került az érdeklődés középpontjába, 11 évvel később pedig Alekszej Navalnij és a Korrupcióellenes Alapítvány foglalkozott az ingatlannal: dokumentumfilmjük óriási sikert aratott, a YouTube felületén eddig több mint 132 millió alkalommal tekintették meg - idézi fel a 444.hu cikke.

A Korrupcióellenes Alapítvány (FBK) és a Projekt nevű oknyomozó csapat legfrissebb riportjában eddig sosem látott részletek láthatók a hatalmas ingatlan belsejéből. Lapozz, a cikk a galériában folytatódik!

Az új felvételeken több olyan változtatás is látható, amiket már a néhai Alekszej Navalnij 2021-es oknyomozása után eszközöltek az épületen.
Kattints a további képekért!

Sokan rettegnek attól, hogy Vlagyimir Putyin türelme elfogy az orosz-ukrán háború miatt. Az emberei most taktikai atomfegyverekkel hadgyakorlatoztak.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Lifestyle
Lifestyle
A Halak családi gondjai megoldódhatna vagy rosszabbra fordulhatnak. Napi horoszkóp.
Sztárok
Lucy Hale neve hallatán sokaknak azonnal a szépség, a tehetség és a stílus jut eszébe. Az amerikai színésznő és énekesnő, akit a legtöbben a Hazug Csajok Társasága című sorozat Aria Montgomery...
Lifestyle