Lifestyle

Emiatt a gyógyvizes összetevő miatt érdemes gyógyfürdőbe járni - Segít megőrizni a fiatalságot és a szépséget

A gyógyvizek összetevőinél gyakran említjük a ként, a jódot és a brómot is, azonban létezik egy ritkábban emlegetett, ám annál hatékonyabb összetevő, amely nagyon fontos szerepet játszik a szépségünk és a fiatalságunk megőrzésében.

Kifejezetten jótékony hatással bír

A metakovasav, más néven oldott szilícium aránya a hazai tavakban és a folyókban évtizedek óta csökkenő tendenciát mutat, ugyanakkor a termálvizek és gyógyvizek mellett a kereskedelmi forgalomban kapható ásványvizekben jelentős mennyiségben megtalálható. Korábban végzett állatkísérletek során kiderült, hogy a metakovasav kedvező hatással van a növekedésre és az állatok szőrzetére, például a bárányoknál és a tengerimalacoknál is. Ugyanez igaz az emberekre is, de, hogy pontosan milyen jótékony hatása van a metakovasavnak a szervezetünkre, és melyik hazai fürdőkben élvezhetjük ennek kedvező hatását, az a galériára kattintva kiderül!

A metakovasav segíthet megőrizni a fiatalságot és a szépséget. Kedvező hatással van a bőrre és a körmökre és a hajra.
Kattints a további képekért!

Lead kép: 123rf, forrás: Termal Online

Nincs szükséged csodadiétára, se önsanyargatásra. 5 szempontot kell figyelembe venned és a várt eredmény nem marad el.

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Véget ért a klubszezon Szoboszlai Dominik számára, mivel sem az Európa-liga, sem az FA-kupa döntőjében nem lép pályára a Liverpool FC. Egy kupát a középpályás azért így is nyert a csapattal.
Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.