A romantika tudta letaszítani a magyar filmet a trónról a Netflixen, de egy bűnügyi dokumentumfilm is felkerült a listára

A tini-romantika még mindig képes tarolni. Ismét megmutatjuk, hogy mely filmekre kaptak rá a nézők a magyarországi Netflixen!

Persze a Semmelweisnek így is rengetegen adnak esélyt

Továbbra is a Netflix az egyik legfelkapottabb szolgáltató nem csak a világon, hanem Magyarországon is.

Egyre több befektető érzi úgy, hogy a Netflix egyértelműen győztesként kerül ki a streaming piacon zajló versenyből. A 9 millió új előfizető a nyereséget is látványosan megnövelte. A stremóriás idei első negyedévi bevétele 15 százalékkal, 9,4 milliárd dollárra nőtt.

Az előfizetők persze csak egy dolgot akarna a pénzükért: jó tartalmakat! Most jöjjön a szokásos népszerűségi lista, amiben megmutatjuk, melyek az a topfilmek, amik nagyon felkapottak a magyar Netflixen!

Múlt héten még csak bronzérmes volt A könnymester legendája, de most már ott díszeleg az első helyen a magyar Netflixen. Erin Doom 2021-ben könyvben megjelent romantikus tinitörténetét úgy néz ki megérte filmre vinni. Ahogyan a legtöbb kommentelő megemlíti, nem lett mestermű, de egyszer nézhető.
Kattints a további képekért!

Az ír kívánság először ezüstérmes lett a Netflix toplistáján, de aztán felkapaszkodott a dobogó tetejére. Nem ez az első közepesen gyatra film, ami el tudta ezt érni. Ideje volt tehát megnézni, miért is vonzódunk a kommersz alkotásokhoz olykor.

Leadfotó: Flickr – Illusztráció

Oldalak

Egészség
Talán még nem késő, hogy nyárra jó formába tudj lendülni. Ha betartod ezeket a takácsokat, akkor egy hónap alatt rengeteg túlsúlytól tudsz megszabadulni.
Lifestyle
A Lidl igyekszik felhívni a vásárlók figyelmét, hogy indul az új üvegvisszaváltási rendszer. Az áruházlánc segítségével tényleg sokat tudsz spórolni.
Fashion&Beauty
Anya Taylor-Joy, az új Mad Max-film 28 esztendős üdvöskéje egy provokatív Mugler miniruhában tűnt fel a vörös szőnyegen, azonnal lehengerelve a rajongókat és a stílusszakértőket is.