Lifestyle

Gondoltad volna? 8 dolgon múlik, hogy mit fogsz álmodni az este

Arra kerestük a választ, hogy vajon mi befolyásolhatja az álmok természetét. Egyik-másik tényező egészen váratlanul ért minket – főleg az utolsó! Lássuk!

8 dolog, ami befolyásolhatja, hogy mit álmodunk

Rendszeres álmodsz rosszat és nem tudod, honnan ered? Vagy pont fordítva - megnyugtatóak és pozitívak az álmaid, miközben az életedben nincs minden rendben? Utánajártunk, mik azok a tényezők, amik hatással lehetnek az álomképeinkre és elég meglepő dolgokat találtunk.

Kattints a galériára és mutatjuk!

1. Éhség - Ha korgó gyomorral fekszel le, az alacsony vércukorszint mentálisan éberré teszi az agyat, ezért egy éjszaka alatt akár többször is felébredhetsz. És hogy hogyan hat az álmaidra? Nos, éhes disznó makkal álmodik, ugyebár, szóval minél üresebb pocakkal térsz nyugovóra, annál nagyobb az esélyed arra, hogy ennivalóval fogsz álmodni.
Kattints a további képekért!

A pszichológusok dolga a hallgatás és a kérdezés, de most kivételt tettek és összeszedték azokat a dolgokat, amiket mindenképp érdemes tudnunk, mielőtt a segítségüket kérjük.

Leadfotó: Pexels

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
Méltó módon ünnepelte meg Renaissance című filmjének londoni premierjét Beyoncé: a világhírű díva emlékezetes kreációt öltött magára, melyben minden tekintetet magára vonzott.
Sztárok
Milyen is igazából az Inspiráló Nő? Nos, a kérdésre sokféle választ lehet adni, egy azonban biztos: Hevesi Kriszta a kisugárzásával, az évtizedes munkájával, a szemléletmódjával és a belső értékeivel...
Fashion&Beauty
Julia Roberts frizurája már nem a megszokott, egy új stílusra váltott a színésznő.