Lifestyle

Egy kartondobozt talált egy futó az út szélén: amikor elolvasta az üzenetet rajta, megváltozott az egész élete

Furcsa sikolyokra lett figyelmes futás közben, és ekkor még maga sem sejtette, hogy nemsokára az egész élete megváltozik majd.

Sport

"Amikor a Fülöp-szigeteki General Triasban élő Terrence Bracamonte futni indult, nem gondolta, hogy onnantól kezdve sosem lesz már ugyanolyan az élete" - kezdi cikkét a TWN.hu. A beszámoló szerint a férfi a szokásos útvonalán futott, és már messziről kiszúrta, hogy az egyik buszmegállóban egy hatalmas kartondoboz van letéve. Ahogy közeledett hozzá, egyre hangosabb sikolyokra lett figyelmes. Amint odaért megállt, és nagyon hamar rádöbbent, mi is történik pontosan. A doboz oldalára ugyanis egy üzenetet is írtak.

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Véget ért a klubszezon Szoboszlai Dominik számára, mivel sem az Európa-liga, sem az FA-kupa döntőjében nem lép pályára a Liverpool FC. Egy kupát a középpályás azért így is nyert a csapattal.
Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.