Soha ne edd így a főtt kukoricát! Nem is gondolnád, mekkora bajt okozhatsz, ha mégis így teszel
A nyári szezon nagy favoritja a főtt kukorica, ráadásul még csak a strandig sem kell elmennünk ahhoz, hogy együnk egy finomat, hiszen otthon is könnyen elkészíthető – ám fogaink szempontjából az már korántsem mindegy, hogyan fogyasztjuk el.
Nincs nyár főtt kukorica nélkül
A lángoson kívül a nyár másik megunhatatlan slágere a főtt kukorica, ami elsősorban a strandon, közvetlenül vízpart mellett esik a legjobban, de persze a saját konyhánkban is pikk-pakk elkészíthetjük és az otthonunk kényelmében majszolhatjuk. Finom íze mellett azért is imádjuk, mert rendkívül tápláló: gazdag rostban, vitaminokban és ásványi anyagokban, viszont szénhidráttartalma miatt a diétázóknak érdemes mértékkel fogyasztani. Egy szó, mint száz, az édes és roppanós csemege egy igazi szuperétel, azonban nem mindegy, pontosan hogyan fogyasztjuk el, ha ugyanis nem vagyunk eléggé körültekintők, azt fogaink egészsége bánhatja. Részletek a galériában!
A legtöbb ember számára a pattogatott kukorica egy "mozis rágcsálnivaló". A filmezés valljuk be, hogy elképzelhetetlen nélküle, azonban most az is kiderült, hogy a diétádra remek hatással lehet. Eláruljuk, hogy miért.