Olvadni fognak a kilók, ha ezeket a zöldségeket és gyümölcsöket eszed a kánikulában

Nem is gondolnád, mennyi érv szól a nyári fogyókúra mellett, főleg, ha rendszeresen fogyasztod az alábbi zöldségeket és gyümölcsöket, amik segítenek beindítani a karcsúsodást.

Kincsek a diétához

A nyár tökéletes időszak a fogyókúrára; egyrészt melegebb időben kevesebb energiát igényel a testhőmérséklet fenntartása, így folyamatos étvágy és sóvárgás sem kínoz, másrészt a forróságban viselt rövidnadrágok, illetve topok jobban kiemelik testünk azon részeit, melyeket esetleg előnytelenebbnek tartunk, ez pedig extra motivációt adhat arra, hogy lefaragjunk egy kicsit a pluszkilókból. Ráadásul a friss, szezonális zöldségek és gyümölcsök sokkal ízletesebbek, no meg persze olcsóbbak is, mint télen, így könnyebben beépíthetjük őket a mindennapos étrendünkbe. Ráadásul bizonyos típusok nem csupán egészségesek, hanem még abban is segítenek, hogy gyorsabban, eredményesebben olvadjon rólunk a felesleg; galériánkban felsorolunk 5 szuper finomságot, amit érdemes rendszeresen fogyasztani a hőségben!

A szilva nemcsak ízletes, de rengeteg jótékony hatással is bír, emellett rostban és C-vitaminban gazdag, ami segíti az emésztést és erősíti az immunrendszert, továbbá antioxidánsokat is tartalmaz, amelyek védik a sejteket a károsodásoktól. Fogyasszuk nyersen, befőttként, lekvárként, vagy turmixokba keverve!
Kattints a további képekért!

Ha a Rák (06.22-07.22.) jegyűeknek azt mondjuk étel, akkor valószínűleg az első, ami eszükbe jut egy kedves emlék, amint a nagymamájuk a konyhában süt – főz vagy egy karácsonyi ebéd, ahol egy asztalnál ül a család. Mélységesen kötődnek a múlthoz ízek és illatok által is. Az evésnek náluk összetartó ereje van, a fontos családi események nélkülözhetetlen pontja a közösen elköltött étkezés.

Leadfotó: 123rf

Forrás: Blikk

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
A közkedvelt televíziós első ízben mutatta meg a nyilvánosságnak lányunokáját, Lindát.
Utazás
A Somogy megyei Balatonkiliti határában észlelték a rengést - tudatta a Földfizikai és Űrtudományi Kutatóintézet Kövesligethy Radó Szeizmológiai Obszervatóriuma.
Sztárok
Iszak Eszter és Gyurta Dániel február közepén jelentették be, hogy első közös gyermeküket várják, most pedig meg is érkezett a kis Mirabella, akiről édesanyja posztolt fotót az Instagramon.