Lifestyle

Lánya esküvőjére akart lefogyni az anya: belehalt a csodainjekciós fogyókúrába - Fotók

A világ minden szegletébe eljutott a módszer, amivel a nők könnyebben szabadulhatnak meg a felesleges kilóiktól. A vényköteles injekciót azonban nem erre fejlesztették ki, ráadásul veszélyes is.

Esküvő

Lánya esküvőjére szeretett volna lefogyni az 56 éves anyuka, és egy úgynevezett "karcsúsító injekcióhoz" folyamodott - írja a TWN.hu. Hozzáteszik: Trish Webster hónapok óta szedte az Ozempic nevű fogyókúrás gyógyszert, amit tulajdonképpen a 2-es típusú cukorbetegség kezelésére szoktak felírni orvosok. "De Trish nem volt beteg, csak néhány kilótól szeretett volna megszabadulni, hogy lánya esküvőjén felvehesse azt a ruhát, amit kiszemelt. Öt hónapon keresztül szedte ezt a szert egy másik vényköteles gyógyszerrel, a Saxendával kombinálva" - írja a lap. Az 56 éves nőnek 16 kilótól sikerült így megszabadulnia, az egészségi állapota azonban rohamosan romlott. Az ominózus nap borzalmait a férjének kellett végignéznie.

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Ahogyan a legtöbb rajongó már tudja, Tóth Andival teljessé vált az X-Faktor mentori csapata. Ütős énekeseket sikerült összeszednie az RTL-nek.
Egészség
Továbbra is velünk marad az áprilisra jellemző kacifántos időjárás. Az orvosmeteorológiai olyan dolgokat jósol, ami erős fejfájást is okozhat szerdán.
Sztárok
Lezárult a szexuális zaklatással vádolt Kevin Spacey pere, de menet közben rettenetes titkokra derült fény, amik megmagyarázhatnak néhány dolgot a színész viselkedésével kapcsolatban.