A mustár természetes termogenikus tulajdonságai révén serkenti az anyagcserét, így növelve a kalóriaégetést. A mustármagban található vegyületek, például az izotiocianátok és az omega-3 zsírsavak, hozzájárulhatnak a zsírlebontás folyamatához és a gyulladások csökkentéséhez, ami előnyös a hasi zsír elleni küzdelemben. Alacsony kalóriatartalmú fűszerként a mustár ízesítést adhat ételeinknek anélkül, hogy növelné a kalóriabevitelt, ezenkívül a mustár serkentheti az emésztőnedvek termelését, ami javíthatja az emésztést és segíthet a puffadás csökkentésében.
5/5
Fotó: Pinterest
Video Élénk színek, merész minták: Íme a 2025-ös divattrendek
A mustár természetes termogenikus tulajdonságai révén serkenti az anyagcserét, így növelve a kalóriaégetést. A mustármagban található vegyületek, például az izotiocianátok és az omega-3 zsírsavak, hozzájárulhatnak a zsírlebontás folyamatához és a gyulladások csökkentéséhez, ami előnyös a hasi zsír elleni küzdelemben. Alacsony kalóriatartalmú fűszerként a mustár ízesítést adhat ételeinknek anélkül, hogy növelné a kalóriabevitelt, ezenkívül a mustár serkentheti az emésztőnedvek termelését, ami javíthatja az emésztést és segíthet a puffadás csökkentésében.