Lifestyle

Elsőre senkinek sem szúrt szemet: 5 rejtett üzenet népszerű mozifilmekben, ami még a legnagyobb rajongókat is meglepi

A legtöbb rendező szeret titkos üzeneteket rejteni a filmjeibe, amiket még a legnagyobb mozirajongók sem szúrnak ki elsőre.

Sokak figyelmét elkerülték

Ha elég alaposak vagyunk, a legtöbb mozifilmben könnyen találhatunk olyan rejtett utalásokat (vizuális vagy verbális formában), melyeket az alkotók szándékosan csempésztek bele egy-egy jelenetbe. Ezek az úgynevezett szubliminális üzenetek, amik a nézők számára érzékelhetetlen információk, valójában azonban tudat alatt jelentős hatással bírnak – számtalan ilyen rejtett utalást lehet felfedezni, mi pedig most összegyűjtöttünk belőlük néhányat. A kérdés már csak az, hogy te mennyit vettél észre közülük?

Megvan még, hogy az Amélie csodálatos életé című filmben szerepet kap egy kertitörtpe is? A főszereplő „vakációra küldi” édesapja imádott figuráját, és így veszi rá a férfit arra, hogy elszánja magát egy világkörüli útra. A kertitörpe valójában Raphaël Poulain eltemetett álmait szimbolizálja, amikről azért mondott le, hogy gondoskodni tudjon szívbeteg kislányáról.
Kattints a további képekért!

Jó sorozatot keresel? Cikkünkben összegyűjtöttünk 6 kihagyhatatlan szériát, amit mindenképpen látnod kell a következő időszakban!

Leadfotó: Facebook
Forrás: Bright Side

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
Az egész szépségipar tele van "sztár-hatóanyagokkal", éppen ezért nehéz néha kiigazodni azon, hogy mi az, ami valóban működik.
Sztárok
Katalin hercegné mindig kedvesen viselkedik a nyilvános eseményeken, arról azonban csak keveset lehet tudni, hogyan viselkedik a négy fal között.