Lifestyle

Férfi vagy női aggyal gondolkozol? Ebből a villámtesztből most kiderül

Azt tudjuk, hogy biológiailag a nők, vagy éppen a férfiak csoportjához tartozunk, ám azt kevésbé, hogy nő vagy férfi aggyal gondolkozunk. Ebből a rövid tesztből kiderítheted!

Férfi vagy női?

A neurológusok szembe mentek azokkal a tényekkel miszerint valaki nő, vagy valaki férfi. Nos, ezt igen könnyen ki lehet deríteni, de ők inkább az agyunkra, vagy éppen a gondolkozásunkra voltak kíváncsiak. A Cambridge-i Egyetem professzora, Simon Baron-Cohen szerint annak ellenére, hogy kutatói társai azt mondják, hogy nincs az agy nemét igazoló bizonyíték, kétféle típus létezik; empátia típus, ez általában a női agyra jellemző, illetve van a másik, a „férfi” agy. Na de most lássuk a tesztet!

Lapozz a részletekért!

Fotó: Pinterest

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Mivel több mint 200 napja nem volt telitalálatos szelvény, immáron nem kevesebb, mint 6,45 milliárd forint várja a játékosokat - derült ki a Szerencsejáték Zrt. tájékoztatásából.
Egészség
Sokan nem is sejtik, de a konyhájukban ott lapul egy valódi csodaszer, melynek egészségünkre nézve olyan jótékony hatásai és tulajdonságai vannak, melyek csak kevés más fűszerről mondhatók el.
Fashion&Beauty
A L'Oreál Paris nagyköveteként is tevékenykedő amerikai színésznő egy rövid, ám annál hatásosabb videóban vállalkozott a jelképértékű cselekedetre.