Lifestyle

Fémdetektorral járta a strandokat, hihetetlen, milyen kincsekre lelt

A férfi álmában sem gondolta volna, hogy képesek az emberek ilyen tárgyakat elhagyni puszta figyelmetlenségből.

Kincsvadász

A strandokon rengeteg figyelmetlen ember van, akik az önfeledt fürdőzés közben egyáltalán nem vigyáznak értékeikre. Nem kell annyira messzire menni, hiszen ismerjük a magyarok "védelmi rendszerét" is, ami annyit takar, hogy leterítjük a táskánkat és az értékeinket egy szimpla törülközővel, majd bízunk a legjobbakban, hogy mire visszaérünk a vízből, a csomagunk érintetlen marad. Van, aki ezt a "hullámot" meglovagolta és erre alapozta a megélhetését. Egy külföldi férfi - nevezzük kincsvadásznak - fémdetektorával járja a kiürült strandokat és üres fémdobozok helyett elképesztő kincsekre lel. Lapozz, mutatjuk!

Először nem gondolta volna, hogy ilyen jellegű, értékes tárgyakat talál a homokban, ám ma már konkrétan ez lett a megélhetési forrása. A férfit egy operatőr is elkísérte egy munkanapján és egyáltalán nem kellett sokáig várniuk az első "kapásra".
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123RF.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Sanna Marint általában hivatalos, elegáns és visszafogott szettekben láthatjuk csak munkájából és pozíciójából kifolyólag, most azonban fehér estélyit öltött magára, amiben úgy tündökölt, akár egy...
Utazás
Lehet, hogy korábban már találkoztál ezzel a bejegyzéssel, azonban számos platformon újra megosztották azt a két képet, ami 35 év különbséggel készült.