Lifestyle

Sört itatott kislányával az anyuka, és amikor leszidták, még neki állt feljebb

Parázs vita kerekedett az interneten a megdöbbentő eset kapcsán. Az édesanyát számos támadás érte, ám kőkeményen visszavágott!

Lincshangulat alakult ki

Botrányos fotót osztott meg kislányáról egy Ausztráliában élő anyuka a Facebook felületén. A fénykép sokaknál kiverte a biztosítékot, ugyanis a gyermek jól láthatóan sört kortyolgat rajta. "Imád beleinni anya sörébe" - kommentálta a bejegyzést az anyuka, talán nem is sejtve, hogy ezzel magára szabadítja az internet népének féktelen, mélyről jövő haragját. Kisvártatva igazi lincshangulat alakult ki, rengeteg kommentelő támadta be az anyukát: egyikük meg is kérdezte, szeretné-e a nő, ha elvennék tőle a kislányt. Ugyanis - ha a fotót csupán viccnek is szánta - fel is jelenthetik. A kommentelő azt tanácsolta a nőnek, hogy azonnal törölje a képet. Ő azonban erre nem volt hajlandó.

Fotó: 123rf

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
II. Erzsébet teljesen ledöbbent, amikor megtudta: Meghan Markle egy nagyon régi hagyományt tervez megszegni az esküvőjén.
Lifestyle
Bőrápolás tekintetében mindig az a legfontosabb, hogy megtaláld azt a rutint, ami a te bőrtípusodnak maradéktalanul megfelel, itt nem érdemes tippeket kérni a barátnőktől, mert valószínűleg nekik más...
Fashion&Beauty
Az oldalfrufru hivatalosan is visszatért, a trend legújabb változata pedig egy filmikon által ihletett fazon. Az Audrey Hepburn inspirálta frizurát olyan hírességek is kipróbálták már, mint Bella...