Lifestyle

Karcsúsító csodaitalra esküsznek a japán nők: nemcsak igazi zsírgyilkos ez a tea, de az édesség iránti vágyat is csökkenti

Érdemes beiktatnod a fogyókúrás értendedbe a japán nők által olyannyira kedvelt csodaitalt, ugyanis rengeteg szuper tulajdonsága és jótékony hatása van.

Egyszerű elkészíteni

Vitathatatlan tény, hogy a japán nők fantasztikus formában vannak, sokan pedig rendszeresen azt találgatják, vajon mi lehet a titkuk. Egy korábbi cikkünkben már bemutattuk az ázsiai hölgyek egyik jól bevált súlycsökkentő módszerét, amellyel önsanyargatás és drasztikus fogyókúra nélkül képesek megszabadulni a felesleges kilóktól – ez nem más, mint a légzésdiéta. Természetesen a japán nők nem csupán ezt az egyik opciót ismerik, sőt: létezik egy csodaital, amit fogyókúra esetén rendszeresen kortyolgatnak, ugyanis azon túl, hogy leégeti a zsírt a kényes részekről, csillapítja az éhséget, csökkenti az édesség iránti vágyat, emellett felpörgeti az emésztést. Ráadásul az elkészítése rendkívül egyszerű, egyetlen hozzávalót igényel a víz mellett, amit nem túl nehéz beszerezni, hiszen a legtöbb bioboltban megtalálható. Galériánkban megmutatjuk, miről is van szó pontosan, emellett eláruljuk, miért érdemes beiktatni a fogyókúrás étrendbe:

A japán nők rengeteg fekete szójababból készült teát fogyasztanak: ebben az alapanyagban egy nagyon hatásos antioxidáns, az antocián található meg, ami amellett, hogy megvéd a betegségektől, a rák kialakulását is megakadályozza, ráadásul van még egy varázslatos képessége, ami nem más, mint a zsírégetés. Eltünteti a felesleget a testről, főleg a kényes területekről, például a hasról.
Kattints a további képekért!

Mindannyian tudjuk, hogy a finomított cukor, illetve a szénhidrát a fogyókúrák legfőbb ellenségei, ennek ellenére szinte lehetetlen megválni tőlük. Pedig, ha okosan fogyasztjuk, egyik nagy kedvencünk még segíthet is a fogyásban.

Leadfotó: 123rf
Forrás: Lifehack

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
Egy régiúj hajszíntrend látott napvilágot, amely biztosan megosztó lesz a nők körében. Ha mégis bevállalnád (mert miért ne tennéd), akkor mutatunk néhány képet inspirációként.
Fashion&Beauty
A miniszoknyák nemrégiben újra visszajöttek a divatba. De azt tudtad, hogy korábban a feminizmus egyik jelképe volt ez az ikonikus darab?
Lifestyle
A Nyilasnak ez a nap örömöt és bánatot is hozhat. Napi horoszkóp!