Lifestyle

Február havi egészség horoszkóp: Ha a Vízöntő nem törődik a lelki bajaival, komoly betegségek alakulhatnak ki nála

A Bika idegrendszerét alaposan próbára teszi ez a hónap. Íme, februári előrejelzésünk!

III.21. - IVI.20.

Kos

A hónap első fele még aránylag nyugodtan telik számodra, de egyre inkább felgyorsulnak az események körülötted, ezért nem meglepő, hogy lelkileg és testileg is igen csak megterhelhet téged ez az időszak. Pihenj sokat, kíméld magad, csak is annyi feladatot vállalj el, amely nem terhel meg túlságosan. A Jupiter a jegyedben túlzásokra hajlamosíthat, ezért hajlamosabb vagy ebben az időszakban elveszíteni az önkontrollt. Figyelj oda a folyadékbevitelre és a vitamindús táplálkozásra.


IV.21. - V.20.

Bika

Február hónap sokkal stresszesebbnek és feszültebbnek ígérkezik, mint ahogy azt gondoltad. Ha úgy érzed, hogy túlságosan leterhelnek a napi feladatok akkor tegyél egy sétát, esetleg néhány nyújtó gyakorlat enyhítheti a benned feszülő érzelmeket. Az étkezéssel is csínján kell bánnod, próbáld meg a könnyebb ételeket előnyben részesíteni. Ellenkező esetben az emésztési problémák tovább ronthatják a hangulatodat. Jót tenne az egészségednek, ha legalább egy időre mellőznéd a cukros ételek fogyasztását.


V.21. - VI.21.

Ikrek

A testi és lelki egészséged alapja, hogy jól érezd magad a bőrödben. Ebben a hónapban leginkább testi kényeztetésre vágysz: egy finom vacsora, egy jó bor, kényeztető masszázs. Ha megteheted a mostani időszakban menj el szabadságra, szervezeted és a lelked egyaránt hálás lesz érte. Mars a jegyedben haladva megnöveli aktivitásodat, próbálj meg minél változatosabb napirendet kialakítani és sokat sportolni, kirándulni.


VI.22. - VII.22

Rák

A Bak jegyében járó Mars hatására tele vagy energiával. Azonban meg kell tanulnod helyes irányba terelni. A sport, az intenzív mozgás erre a legtökéletesebb, de a hétköznapokban sem árt, ha tevékenyebb és kezdeményezőbb vagy. Próbálj meg nagyobb erővel küzdeni a céljaidért, ezzel akár egy sor egészségügyi problémát kiiktathatsz az életedből. Közben persze a lelkedről se feledkezz el, és mindig beszéld ki magadból a problémáidat.


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Új kihívások, váratlan helyzetek és sok stressz vár rád ebben a hónapban, ezek könnyen kibillenthetnek a nyugalmadból. Meg kell tanulnod kezelni azokat a helyzeteket, amelyek indulatokat váltanak ki belőled. A legfontosabb feladatod a hónapban az egészséged szempontjából, hogy gyakorold a türelmet. Ehhez nagy segítséged adhatnak a különféle meditációs eszközök és a jóga. Természetesen egy jó baráti beszélgetés is a hasznodra válhat.


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Februárban elsősorban lelkileg kellene összeszedned magad. Ha megteheted, időzítsd mostanra a szabadságodat. Engedd meg magadnak a sok pihenést, lazíts és legyél minél többet azokkal, akikkel jól érzed magad. A táplálkozásodban ne a mennyiség, hanem a minőség kapjon nagyobb hangsúlyt. Még akkor is, ha néha napján szereted elengedni magad. Különösen jót tehetnek most neked a gyógyteák és a húsmentes étkezés.


IX.24. - X.23.

Mérleg

Ebben a hónapban valószínűleg a kényelemszereteted lesz az erősebb, emiatt kissé lustább lehetsz. Nehezebben szánod rá magad a mozgásra, nagyobb igényed lehet az édesebb és a kalóriadúsabb ételekre. Nincs abban semmi kivetnivaló, ha az ember enged a vágyainak, csak a helyes mértéket nem szabad szem elől tévesztened. A séta és a kirándulás nem túl megerőltető, ezért legalább ezeket próbáld meg beiktatni, már napi fél óra mozgás rengeteget számít.


X.24. - XI.22.

Skorpió

A jegyeddel szemben ható uránuszi energiák kissé lelassítanak ebben a hónapban. Ugyanakkor megnövelik az étvágyadat, és figyelmed azokra a dolgokra irányul, amelyek fizikai szinten örömet okoznak. Egy ízletes étel, egy finom ital szinte mennyei boldogságot okoz neked. Ezért nem ártana odafigyelned, nehogy a hónap végére néhány kiló felszaladjon. Kiváló időszak arra, hogy a testeddel foglalkozz, egy fodrász, kozmetikus, egy alapos masszázs szinte csodákat tehet veled.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Februárban, ha elég elhatározást és eltökéltséget tudsz mozgósítani magadban, akkor testben és lélekben is megtapasztalhatod az újjászületést. Tűzz ki egy régen vágyott célt és ehhez alakíts ki olyan új szokásokat és napi rutint, amelyek ahhoz kellenek, hogy elérd a vágyott állapotot. A legfontosabb, hogy bízz magadban, de közben próbálj meg nem túlzásokba esni. Mindig a mértékletesség lebegjen a szemed előtt mozgásban és az étkezésben egyaránt.


XII.22. - I.20.

Bak

Ebben a hónapban a legnehezebb feladat, ami vár rád, hogy el kell engedned maximalizmusodat. Engedd el magad és hagyd, hogy a dolgok csak úgy megtörténjenek! Ne harcolj, ne küzdj, inkább élvezd azt, amit eddig elértél és ne keseregj azon, ami nincs. Csak is így szüntetheted meg azt az erős nyomást, amely már jó ideje rajtad van és idegrendszeri problémákat okozhat neked. Az is sokat segíthetne, ha megpróbálnád egy szakember segítségével feloldani a lelki terheidet.


I.21. - II.20.

Vízöntő

A szenvedélyes Plútó belépett a jegyedbe, és ez egy hosszabb nehéz időszakot vetít előre, ami sajnos az egészségedre is hatással lehet. Elsősorban a lelkedre kell jobban odafigyelned, hisz minden betegségnek lelki oka van, ezért fontos, hogy ne gyűjtögesd a sérelmeidet. Próbáld meg kibeszélni és feloldani őket. Keresd meg a problémáid gyökerét, mert csak is így számolhatod fel végérvényesen a téged nyomasztó lelki terheket. Így elejét veheted egy komolyabb betegség kialakulásának.


II.21. - III.20.

Halak

Mindennek ára van és ezt épp te tudod a legjobban. Ezért nagyon fontos, hogy ebben a hónapban ne ess túlzásokba, és próbálj meg egyensúlyt, harmóniát belecsempészni a mindennapjaidba. Talán ez lenne a legfontosabb feladatod ebben az időszakban. Mellette pedig alakíts ki új szokásokat, amelyek egy sokkal egészségesebb életvitel felé vezetnek téged. Így egyre inkább azt fogod érezni, hogy jól érzed magad a bőrödben.

Leadfotó: freepik.com

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A Halak belemegy egy titkos viszonyba. Hétvégi szerelmi horoszkóp!
Sztárok
Sokan nem tudják, de Eminemnek van egy gyönyörű lánya, akivel nagyon jó kapcsolatot ápol. A rapper készülhet is az esküvőre.
Sztárok
Bár a brit királyi család életét számos szigorú szabály és kötelezettség terheli, olykor azért mégis bepillantást nyerhetünk életük apró részleteibe, például, hogy mely fogásokat kedvelik a leginkább...