Lifestyle

Mindhárom baglyot kiszúrod az ábrán? Akinek nincs 135-ös IQ-ja, csúnyán lebőg ezzel a rejtvénnyel

Beköszöntött a szeptember, így aztán stílszerűen egy olyan képrejtvénnyel indítjuk az év kilencedik hónapját, mely pazarul idézi meg az iskolakezdés hangulatát.

Becsengettek

Az idei nyár is véget ért, beköszöntött a szeptember, ami a diákok számára elsősorban az iskolakezdés áldásait és nyűgeit jelenti. Az iskolapadba visszaülni sosem könnyű, ahogy egy kellemes tengerparti nyaralás után sem épp sétagalopp visszarázódni a dolgos-munkás hétköznapokba. Ilyenkor remek szolgálatot tehet egy furmányos képrejtvény, hiszen segítségével pikk-pakk megdolgoztathatjuk megcementesedett agytekervényeinket. Dudás Gergely (azaz Dudolf), a bravúros Facebook-képrejtvények nagymestere most egy olyan játékkal rukkolt elő, mely tökéletesen illeszkedik az iskolakezdés semmi máshoz sem fogható atmoszférájához. Az ábrán - melyet erre a linkre kattintva szemrevételezhetsz nagyobb méretben, illetve jobb minőségben - nyakkendős-hátitáskás, cseverésző-mosolygó diákok egész garmadája tárul eléd, csakhogy a mókás kedvű ifjak sűrűjében valahol ott lapul három bagoly is. Képes vagy arra, hogy megtaláld mindhárom jószágot? Ha rendesen végigfuttattad a tekintetedet a képen, akkor bizonyára azon tűnődsz, milyen nyomon is indulj el. Szó se róla, ezúttal nagyon nehéz lesz "fogást találnod" a fejtörőn, de mi azért őszintén bízunk benne, hogy végül csak megoldod a helyzetet. Ha mindhárom baglyot kiszúrtad, már csak egyetlen teendőd maradt hátra.

Lapozz, rögtön szembesülhetsz is a megoldással!

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Matthew McConaughey három gyermek büszke édesapja, akikkel nagyon erős és különleges kapcsolatot ápol – idősebbik fia ráadásul annyira hasonlít rá, hogy akár egymás tükörképei is lehetnének.
Sztárok
Gisele Bündchen kis túlzással az egész világot lenyűgözte legújabb képével, ahol semmilyen textil nem takarja idomait.
Lifestyle
A háromgyermekes anyuka története néhány éve letarolta a világot, hiszen ő volt az egyik első nő, aki arra kérte a plasztikai sebészt, hogy operáljon belőle sussexi hercegnét. A végeredmény megosztó...