Lifestyle

Megtalálod a csokornyakkendőt a képen? 145-ös IQ alatt még senkinek sem sikerült - neked menni fog?

Mit szólnál hozzá, ha egy zseniális képrejtvénnyel űznénk messzire a tetőző hőséget?

Egy kis intellektuális felüdülés a hőség kellős közepén

Ebben a rekkenő hőségben az agytekervényeink is nehézkesebben működnek, így aztán nem is jöhetne jobbkor egy zseniálisan izgalmas képrejtvény. Mai feladványunk keretein belül csupán egyetlen kakukktojást kell megtalálnod, azonban - ahogy az lenni szokott - ezúttal is rendesen meg kell majd szenvedned a megoldásért. Nem is szaporítjuk tovább a szót, csapjunk a lovak közé: lapozz, galériánkban találod a játékot!

Dudás Gergely (alias Dudolf) legújabb képrejtvényében egy medve elveszítette a csokornyakkendőjét. Segíts neki, hogy rátaláljon! Az ábrát ide kattintva tekintheted meg jobb minőségben, illetve nagyobb méretben. Ne kapkodj, ne akarj villámgyorsan túllendülni a feladaton, inkább elemezz, fürkéssz, hagyatkozz az ösztöneidre, próbálj meg taktikusan viszonyulni a kihíváshoz! Ha úgy érzed, megvagy, lapozz tovább!
Kattints a további képekért!

Ezúttal csupán egy kakukktojást kell megtalálnod. Nos, érzel magadban elég bátorságot ahhoz, hogy próbára tedd szellemi képességeidet?

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Arról mindenki tudott, hogy Sebestyén Balázs felesége elképesztően gyönyörű. Most azonban Sebestyén Vikinek tervei vannak, amivel nagyot szeretne robbantani.
Lifestyle
Szoboszlai Dominik ugyebár jelenleg nem is játszik a sérülése miatt. Sajnos úgy néz ki, hogy a Chelsea elleni rangadón se lesz bevethető.
Sztárok
Első ránézésre meg sem mondanánk Pippa Middletonról, hogy három gyermeket hozott világra: Katalin hercegné húgának olyan lapos és izmos a hasa, mint egy fitneszmodellnek.